- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.944
- Поени од реакции
- 25.431
Не му контрајте на Кано, инаку нема да ви увезе Азијки во Мк!
Сигурен си дека другар ти не го сакале девојките затоа што е ограничена будала, а не ради тоа што спиел со Албанка?Еве јас да си кажам не ми е прв пат ама да си кажам дека сум тежок традиционален македонски сељак. Не сакам да ебам албанка, не ни сакам да фатам некоја ебана од Албанец. Шубе ми е онака, гнас, јанѕа, како сакате речете го. Не спомнувам тука религија, оти ќе одиме во неповрат и со то чудо од старт.
Другите шо сака нека пра, ич к.. не ме боли (ова за мене)
И џабе овде проповедате (да не грешам душа сигурно некои се искрени во намерите) но сигурен сум дека ако наидеш на дел кои би ја одобриле оваа работа, она искреното во нив, ќе го говори токму спротивното.
Имав цимерче в студентски шо ја рокна една Албанка, и после то идеше оној пичкарски момент-Ве молам не кажувајте за нештово, вака и вака нема да можам женска да си фатам салам. Ние не кажавме, ама мајчината си се пофали и му ги донесе пижамите (кај неа си ги заборави) и после го разбраа, и ја опна само најгрдата можна женска понатаму, а лепотанче е детево, али то е то. Реалносва е полна финти.