Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.944
Поени од реакции
25.431
Не му контрајте на Кано, инаку нема да ви увезе Азијки во Мк! :D

Еве јас да си кажам не ми е прв пат ама да си кажам дека сум тежок традиционален македонски сељак. Не сакам да ебам албанка, не ни сакам да фатам некоја ебана од Албанец. Шубе ми е онака, гнас, јанѕа, како сакате речете го. Не спомнувам тука религија, оти ќе одиме во неповрат и со то чудо од старт. :)

Другите шо сака нека пра, ич к.. не ме боли (ова за мене)

И џабе овде проповедате (да не грешам душа сигурно некои се искрени во намерите) но сигурен сум дека ако наидеш на дел кои би ја одобриле оваа работа, она искреното во нив, ќе го говори токму спротивното.

Имав цимерче в студентски шо ја рокна една Албанка, и после то идеше оној пичкарски момент-Ве молам не кажувајте за нештово, вака и вака нема да можам женска да си фатам салам. Ние не кажавме, ама мајчината си се пофали и му ги донесе пижамите (кај неа си ги заборави) и после го разбраа, и ја опна само најгрдата можна женска понатаму, а лепотанче е детево, али то е то. Реалносва е полна финти.
Сигурен си дека другар ти не го сакале девојките затоа што е ограничена будала, а не ради тоа што спиел со Албанка?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.405
Поени од реакции
38.923
Шо имам една турчинка на фб , ми иде семе да и пратам у епрувета и да ја оплодам на 1514 километри далечина.

Бомбона права. Нема религија/националност/политичка и било каква друга определба што би ме спречило вакво нешто голо да ми шета дома. :love:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Не му контрајте на Кано, инаку нема да ви увезе Азијки во Мк! :D

Сигурен си дека другар ти не го сакале девојките затоа што е ограничена будала, а не ради тоа што спиел со Албанка?
Aко одам во описи што потоа се дешаваше, каде на негова сметка шеги си праеа, в менза кај шо се јадеше некош и со прстче беше покажуван и тако даље :) Значи како сакате воспоставете ја релацијата, тој го почувствува фидбекот од односот, во повеќе наврати и преку јавна реакција на која сум бил сведок и јас. Немам потреба да лажам или испраавам криви дрини, само пренесува ситуација од терен која секако не мора вие да ја гледате ко мерило на објективната реалност :)

Да беше мутав беше далеку од тоа.......пред односот со Албанката имаше 2 женски, прилично таман, задоволителни од Охрид и Ресен мислам втората, небитно. После односот почна да го собира последниот шлајм. И ако уште подобро размислиме, убав човек е убав човек, колку сака да е закочен, за него ќе се најди нешто задоволително. Значи немам јас намера да критикувам убавина и човечка природа, али тоа што го собра потоа братов, ептен беше за нигде, од последните расклопени до максимум со отпревртена матка, до некои кои имаат крајно тежок пристап до к...

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209

Ако некој го отвори спојлеров и ми рече дека не би ја ебел типкава доколку му даде, he's a faggot.
prove me wrong
protip: you can't

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.628
Поени од реакции
25.012
Од каде знаеш по кој морални вредности јас живеам? Ти си како арамиите кога ќе ги фатат, главниот аргумент им е, абе сите крадат па и јас крадам.
Лол, ставро јас сум тоа што сум. Не глумам ниту изигравам некоков светец и буквално не ми е гајле кој како гледа на мене или како ме сфаќа. Не сум овде да изигравам паметен или некој морален форумски лик :pos:

Ти од друга страна напаѓаш и се правиш некој со повисоки морали а уствари на крај испадна дека си еден обичен расист. Најтрагично е што не си ни националист, бар да кажеше горе дека ОК е еве да ебеме нивни :pos: ама тогаш се пто напиша ќе паднеше у вода и ќе испаднеш и шовинист. Тоа е тоа мат позиција како и да гледаш а тоа е зашто цел аргумент уште од почеток ти беше глуп. Во денешно време сакал неќел глупо е да осудуваш други поготово за вакви работи а притоа да изиграваш морален. Далеку си ти од морален, во најдобар случај не си ништо повеќе од еден обичен хипокрит.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Лол, ставро јас сум тоа што сум. Не глумам ниту изигравам некоков светец и буквално не ми е гајле кој како гледа на мене или како ме сфаќа. Не сум овде да изигравам паметен или некој морален форумски лик :pos:

Ти од друга страна напаѓаш и се правиш некој со повисоки морали а уствари на крај испадна дека си еден обичен расист. Најтрагично е што не си ни националист, бар да кажеше горе дека ОК е еве да ебеме нивни :pos: ама тогаш се пто напиша ќе паднеше у вода и ќе испаднеш и шовинист. Тоа е тоа мат позиција како и да гледаш а тоа е зашто цел аргумент уште од почеток ти беше глуп. Во денешно време сакал неќел глупо е да осудуваш други поготово за вакви работи а притоа да изиграваш морален. Далеку си ти од морален, во најдобар случај не си ништо повеќе од еден обичен хипокрит.
Ме мрзи, и досаден си. Многу си човек досаден, сериозно. Имаш некоја тупавост во размислувањата, некоја еднонасочност, која потполно ме демотивира да разговарам со тебе.

Крцкај си, клецкај, плаќај, живеј...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Во Македонија луѓето немаат изградено мислење за ваквите врски и бракови помеѓу луѓе од различна религија и националност.

Братучед ми се ожени со Албанка, природна убавина, култура, почит каква што ја немам сретнато кај повеќето женски што ги имам запознато. Друго потекнува од фамилија која не е религиозна и заостаната како оние од селата.

На една другарка пак обратно, мајка и е Албанка, а татко и Македонец.
Прифатени од семејствата, роднините и пријателите. Овие вториве 20 години ги слават и Божиќ и Бајрам.

Ако се сакаат ќе си најдат меѓусебно разбирање, ќе ги почитуваат размислувања на партнерот/партнерката, навиките и религиозните убедувања.

Инаку гледам дека некои не прифаќаат брак со муслимани, но дали прифаќате помеѓу католици и православни? :rolleyes:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Анчо со дињата, глеам брат дека не си ја прочитал цела дискусија. Проблемот не е верата, колку што е со планинариве, така да прашањето ти е одговорено пред 2-3 страни.

GordonGoldader

Brother Nature
Член од
18 јануари 2014
Мислења
445
Поени од реакции
599
Абе, у социјализмот колку мешани бракови постоеа и никој не се замараше.
Али сите нешо денеска строго религиски бракови склучуваат исклучиво од иста вера.
И машко да рече дека дека не би ебел пичка пошо била муслиманка, неќе да е до пичката колку да е до ебачот.

Луѓево во нашево поднјебе се страшно, али страшно окупирани со тоа каде некој го става својот полов орган.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Анчо со дињата, глеам брат дека не си ја прочитал цела дискусија. Проблемот не е верата, колку што е со планинариве, така да прашањето ти е одговорено пред 2-3 страни.
Општо кажувам за темата не за глупата дискусија што ја водиле последните 10 страни.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Али сите нешо денеска строго религиски бракови склучуваат исклучиво од иста вера.
И машко да рече дека дека не би ебел пичка пошо била муслиманка, неќе да е до пичката колку да е до ебачот.

Луѓево во нашево поднјебе се страшно, али страшно окупирани со тоа каде некој го става својот полов орган.
И ти ли не сфаќаш дека не е до религијата туку до племето?[DOUBLEPOST=1422809882][/DOUBLEPOST]
Општо кажувам за темата не за глупата дискусија што ја водиле последните 10 страни.
Зошто глупа дискусија? Зошто има различни ставови?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

Абе не е работата само влези и пробај да играш. Прашај прво на кој терен е топката, кој со кој игра. Ти вака ќе влеташ во дискусија за размножувањето на верверичките, исто валидно ќе ти биде тоа што би го напишал таму, колку што ти е валидно тука.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Зошто глупа дискусија? Зошто има различни ставови?
Очекувано е да се има различни ставови, туку споредбата со кучиња, прашањата од типот: Ти се имаш ебено со Албанец? Тато, мамо, како испушив еден сечен вчера, лудница.

GordonGoldader

Brother Nature
Член од
18 јануари 2014
Мислења
445
Поени од реакции
599
Сите сакаат да ебат, али се праат светци.
Исто ко ги праша мајка им дали маструбираат, се праат дека не знаат шо е тоа.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Сите сакаат да ебат, али се праат светци.
Исто ко ги праша мајка им дали маструбираат, се праат дека не знаат шо е тоа.
Ти па никако не можиш врска да и најдиш на темава. :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom