- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Пази да не те чуе Харли![]()
Остај то, надевај се на 3+ тука. Парма овие ако не ги добие, нема кај да добие.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пази да не те чуе Харли![]()
Чекај имаат против Интер уште еден натпревар за играње.Остај то, надевај се на 3+ тука. Парма овие ако не ги добие, нема кај да добие.![]()
7 бројчиња за лото да изиграм да ми кажиш .0-2 конечен.
![]()
Чекај имаат против Интер уште еден натпревар за играње.
Интер НАЈЈАКИ,ама местачи најголеми.........сеа ќе ја вртат во второ![]()
А бе по оваа логика ниеден спорт не е за играње.
Лоша логика ти е ова.
Шо тенис, еден ќе свитка зглоб ќе изгуби.
Шо ракомет ? Судиите ќе досудат пар 2 минути по грешка ќе ја решат, на еден голман ќе му тргне денот и ете.
Шо фудбал ? Еден авто гол по грешка ќе си даде и шо ? Судијата ќе заебе нешто, еден играч црвен ќе направи ќе му пукне филмот и шо ?
![]()
Истото и јас го прочитав, јас ќе ја изиграм за вас незнамДа не знае некој зошто расте квотата на двојка на Стандард? Ова е must win за нив и го тепаа Андерлехт претходната. Лирс го избркале тренерот, овие се изостаноци:
Lierse SK: капитенот Losada (20/1 m), Swinkels (14/0 d), Micic (1/0 m), Buysens (4/0 d), Masika (14/1 m), Keita (19/5 m, top scorer)
Standard Liège: Teixeira (11/2 d), Stam (2/0 d), Enoh (6/0 m), Kawashima (11/0 g), Milec (14/0 m), Mpoku (18/5 m)
http://www.rezultati.com/utakmica/lMCSI6oI/#detaljiBet365 vs Betmarathon
Avangard-Severstal
Over 4.5 (bet365) 1.47
Over 4.5 (betmarathon) 1.76
Tenis Елиас-Гимено Травер
Over 21.5 (bet365) 1.72
Over 21.5 (betmarathon) 2.00
За денес од мене Клуж со тие од 2ра лига пријателска H2 (+2) на гостите, клуж испродадоа многу играчи во преодниот период дупки се во моментов, 9 за 2ка коеф има на бет365, 1.8 со 2 хендикеп
Jas druze te procitav i ja pustiv dvojka na 9 koificient.http://www.rezultati.com/utakmica/lMCSI6oI/#detalji
Се надевам некој ме прочита воопшто и ја пиша, 2:3 и 1-2 излезе со незнам ни сам колку коеф може да имакога 9 беше за 2ка
Арсенал 3-0Kajgana magijo,Arsenal 1&3+ i Vitesse gg3+ za dobivka [emoji4] [emoji5]