Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај имаат против Интер уште еден натпревар за играње.

Историски, Парма лошо игра со Интер. Онаа сезона кога испаднаа втора лига, тоа беше заради поразот од Интер на Енио Тардини. Ама Милан се чорба невидена, растурена банда. :)

Интер НАЈЈАКИ,ама местачи најголеми.........сеа ќе ја вртат во второ :ojeaa:

Интер не местат туку толку му е силата...неможи сите да бидат како Милан па да местат кога сакаат[DOUBLEPOST=1422795862][/DOUBLEPOST]
А бе по оваа логика ниеден спорт не е за играње.

Лоша логика ти е ова.

Шо тенис, еден ќе свитка зглоб ќе изгуби.

Шо ракомет ? Судиите ќе досудат пар 2 минути по грешка ќе ја решат, на еден голман ќе му тргне денот и ете.

Шо фудбал ? Еден авто гол по грешка ќе си даде и шо ? Судијата ќе заебе нешто, еден играч црвен ќе направи ќе му пукне филмот и шо ?

:D

Јок....

Во тенисот,ракометот и фудбалот не се возможни изненадувања или пак чуда како што се случуваат во кошарката..од кошарка неможиш пари да направиш,од тенис,ракомет и фудбал можиш...во кошарката не ти игра логиката со повредени играчи или кога некој тим не е во форма бидејќи секој натпревар си е различна приказна,а кај другите спортој не е така..

Во фудбалот 3-0 екипата да води невозможно е да те заеби,во ракометот 7-8 разлика да води невозможно е да те заеби..во кошарката не си сигурен и 30 разлика да водат секогаш можи да те заеби..кошарката е проклет спорт и додека не научите дека не се игра тоа ѓубре неможите да направите пари...јас кошарка години играв и пробвав логика да му барам ама оние се ненормални и ме оставија на работ од банкрот..

Последно уредено:
Селтик - Ренџерс да има црвен картон на натпреварот.
2.3 квота видов сеа на интернет. У Бетсити го нема тој тип.
Вреди да се проба.

Да не знае некој зошто расте квотата на двојка на Стандард? Ова е must win за нив и го тепаа Андерлехт претходната. Лирс го избркале тренерот, овие се изостаноци:
Lierse SK: капитенот Losada (20/1 m), Swinkels (14/0 d), Micic (1/0 m), Buysens (4/0 d), Masika (14/1 m), Keita (19/5 m, top scorer)
Standard Liège: Teixeira (11/2 d), Stam (2/0 d), Enoh (6/0 m), Kawashima (11/0 g), Milec (14/0 m), Mpoku (18/5 m)

Да не знае некој зошто расте квотата на двојка на Стандард? Ова е must win за нив и го тепаа Андерлехт претходната. Лирс го избркале тренерот, овие се изостаноци:
Lierse SK: капитенот Losada (20/1 m), Swinkels (14/0 d), Micic (1/0 m), Buysens (4/0 d), Masika (14/1 m), Keita (19/5 m, top scorer)
Standard Liège: Teixeira (11/2 d), Stam (2/0 d), Enoh (6/0 m), Kawashima (11/0 g), Milec (14/0 m), Mpoku (18/5 m)
Истото и јас го прочитав, јас ќе ја изиграм за вас незнам :D
инаку толку им е на Катар не Месерати не судии не незнам шо доста им беше.

Bet365 vs Betmarathon
Avangard-Severstal
Over 4.5 (bet365) 1.47
Over 4.5 (betmarathon) 1.76
Tenis Елиас-Гимено Травер
Over 21.5 (bet365) 1.72
Over 21.5 (betmarathon) 2.00

За денес од мене Клуж со тие од 2ра лига пријателска H2 (+2) на гостите, клуж испродадоа многу играчи во преодниот период дупки се во моментов, 9 за 2ка коеф има на бет365, 1.8 со 2 хендикеп
http://www.rezultati.com/utakmica/lMCSI6oI/#detalji

Се надевам некој ме прочита воопшто и ја пиша, 2:3 и 1-2 излезе со незнам ни сам колку коеф може да има :) кога 9 беше за 2ка

И јас ја изиграв Стандард, мислам ќе биди чиста 2 и 3+
Една од најсигурните ми е, се надевам нема да заебат сите ко ги пишавме.
Лирс се очајни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom