Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Која дунда испадна Пелегрини...Челзи без двајца од тројцата најбитни играчи и со изиграни 120 минути пред 3 дена успеа да му ја умртви играта затоа што немаше муда да оди на ризик.Тешко ке се справеше Челзи со висок пресинг и јако темпо од самиот старт што поради замореноста од пивскиот куп што поради отсуството на фабрегас и немање кој да ја изнесе топката али тоа е Пелегрини пичката се задоволи со нерешено.

Се извинувам за сликата , но ме интересира мислењето на фановите на челзи , се согласувате ли со ова?
B8sg6UiCMAA1Z-9.jpg
на вакви мајмуни како овај, не треба да му дозволат да влези поке на стадион. ДЕБИЛ.
убо напиша на твитер Овен за случката
I hate the fact that anyone can write a banner nowadays and not only get loads of press coverage but create an impression that that's what the majority think. 40,000 show their respect to Frank Lampard yet 1 nugget writes a pathetic message and press and pundits alike give him air time.
Не можи така, на една будала му текнало да вади ваков банер и овие по социјалните мрежи да пишат наслови како Лампард не е повеке легенда туку е предавник, нема смисла. Лампард беше пречекан од навивачите како шо му доликува, како легенда а не како предавник.10968343_10153164390192259_8572254168240762516_n.jpg

Се извинувам за сликата , но ме интересира мислењето на фановите на челзи , се согласувате ли со ова?
B8sg6UiCMAA1Z-9.jpg
Не.
Не постои попреценет играч од Оскар во ПЛ во моментов.
:facepalm:
hazard odlichen vtorovo poluvreme... Iskina kako lev bek.
A vo prvo igrase ili na poluvreme vleze???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom