Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Јас Сколкс неможам да го поднесам. На толку повредени играчи од негова страна. Рејес на два пати, Љунгберг на два пати, Анри на два пати, Кион на два пати и уште мноооооогу други ги има повредувано. Ко ќе слушнам дека немал намера во повредите ми се повраќа. Друг фактор е дали бил најдобар на својата позиција. Али немало ПЛ поодвратен играч во нивната историја. Мислам, во смисол толку ступиден играч.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Имало имало ко ќе ми текне оној вашиот Парлоу како влагаше клизач:facepalm:,а и Тони Адамс не беше некој мирен тип.Зборот ми е секој тим имаше по некој пргав играч,ама дека сакал некого намерно да повреди,дај не заебавајте.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
Ако за некој ми е жал што не играл во Арсенал тоа е Сколс.
Море тоа треба во фудбалот.Еве играчи како Сколс се во изумирање,затоа се повеќе и повеќе гледаме ветрушки и манекени,педери и слична багра.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.367
Поени од реакции
26.419
Јас Сколкс неможам да го поднесам. На толку повредени играчи од негова страна. Рејес на два пати, Љунгберг на два пати, Анри на два пати, Кион на два пати и уште мноооооогу други ги има повредувано. Ко ќе слушнам дека немал намера во повредите ми се повраќа. Друг фактор е дали бил најдобар на својата позиција. Али немало ПЛ поодвратен играч во нивната историја. Мислам, во смисол толку ступиден играч.
Каква врска има повредувањето на противнички фудбалери со ступидност? Гуглав малце, пошто тежок зборов и види што викаат. http://www.makedonski.info/show/ступиден/прид

Плус примерот доле: Коментарот ти е малку ступиден. Скроз ме збуни. :/

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Каква врска има повредувањето на противнички фудбалери со ступидност? Гуглав малце, пошто тежок зборов и види што викаат. http://www.makedonski.info/show/ступиден/прид

Плус примерот доле: Коментарот ти е малку ступиден. Скроз ме збуни. :/
Има само еден начин да го разрешиме проблемов, а тоа е по звање, односно кој има поголемо звање. Он е магистер, ти што си?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.367
Поени од реакции
26.419
Има само еден начин да го разрешиме проблемов, а тоа е по звање, односно кој има поголемо звање. Он е магистер, ти што си?
Јас сум само збунет и прашувам.

Употребив гугл, ко што нели сите правиме кога се соочуваме со нешто непознато и глеам објаснувањето таму не соодвествува со тоа што магистерот го пишува. И веднаш се почувствував ступидно, бидејќи магистерот е врвен авторитет, а и знаеме дека не треба да се има толку доверба во машините. Знаат да погрешат тие.

Затоа, тоа што ти го нарекуваш проблем, воопшто не е ништо такво. Јас знам дека магистерот е во право, само го замолувам да објасни за нас понеписмените, прибидејќи Гугл не е од некоја помош во случајов, дезиформира.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Магистер дај бе ја губиме биткава за екстерново, не одмагај.

Љунберг два пари, Пирес шест пати, абе сто пати више, испаѓа Сколс со пиштол играл :lolzz: башка играч на Арсенал за да повредиш треба само да кивнеш во него.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Има и од ваш фан клуб, не е битно сеа кои, поентата ми е дека никој не го брани Коста, сите ја оправдуваат казната, ама не знам што мислат кога споредуваат играчи кои грубо играат, дали намерно или ненамерно, тоа не е поентата. А санџоку цело време го спинува муабетот и искрено не знам со која цел.
Кое спинување бе Пикачу? Кој негира дека Сколс е груб играч?

Едноставно му одговорив на @wicked_1 дека не се слагам кога вика дека секоја втора утакмица Сколс идел намерно да крши нога, со отворена копачка. Провери си кој прв внесе други играчи за споредба.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
За Сколс можеш да речеш дека бил прљав играч ама дека бил најодвратен и ступиден играч не ни треба да помислиш а не да речеш.Кај нас еден Алан Смит имаше погруби стартови од Сколс бе а не па другите.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Магистер дај бе ја губиме биткава за екстерново, не одмагај.

Љунберг два пари, Пирес шест пати, абе сто пати више, испаѓа Сколс со пиштол играл :lolzz: башка играч на Арсенал за да повредиш треба само да кивнеш во него.
:kuracc: :D[DOUBLEPOST=1422696613][/DOUBLEPOST]Мајнд гејмс, изгледа ќе го јаде Јунајтед денеска од Лестер пак......кај па Сколс испадна гнасен играч?
Глуп беше за клизачи каснеше ко ментруација
гнасен=Кин

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ганер, менструација у принцип не касни.[DOUBLEPOST=1422697012][/DOUBLEPOST]Кога сме кај Сколси, не знам што толку лош впечаток ви оставил. Можеби јас на друг начин го перцепирав, зошто ми беше елеганција човекот а и уште ми е во топ играчи што ги имам гледано во животов...

R

red.devil

Гостин
Сакам после крајот на сезоната или на почеток на новата да се организираат неколку натпревари за хуманитарни цели, нешто како што goal.com ги има составено тимовиве, со избор од фановите за секој град.

Какво дерби би било

:vozbud:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Да, би завршила 8-8 без дефанзивен средњак.

Овој од лондон би требало да биде со Матич месо Кејн, Матич иде ДМ, Фабрегас и Казорла пред него, Санчез и Хазард по крила и гнасотијана напред.[DOUBLEPOST=1422703760][/DOUBLEPOST]И кошчелни место Мертесакер нормално :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да да, ептен е олстар тимов, само голови да има, никако одбрана...

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ ...

Управо, поентата е да заврши 8-8 ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom