Со К...Гигс е гнасата од таму, не Сколс, да се разбереме![]()
Кај спомнав дека има скршено нога? Популарно(иако у негативен смисол) беа/се нарекувани опасните стартови кои идеа директно со отворена копачка како легбрејкери, не е тоа у превод дека скршил нога на некој.На кого Сколс има скршено нога?
Ме тераш сега со сарказам да ти одговорам.Кај спомнав дека има скршено нога? Популарно(иако у негативен смисол) беа/се нарекувани опасните стартови кои идеа директно со отворена копачка како легбрејкери, не е тоа у превод дека скршил нога на некој, а ако не си свесен самиот за стартовите на Сколс незнам шо повеќе да напишам, може и тоа дека е трет или четврт со најмногу жолти у ПЛ досеа, за стартовите коментираа и коментираат сеуште играчи и тренери меѓу кои беше и Венгер..
Нормално дека ќе застанат на негова страна индиректно, и очекувам и да биде поздравен од публиката на Стемфорд. Конкретно паралела со Сколс да се напраи, ги имаше најопасните стартови у лигата у распон од некои 10/15 години и легбрејкери на секоја втора утакмица, шо праеа фановите на Јунајтед, го личнуваа? Не, му вадеа банери со подршка и поздрав до секој нареден клизач.
Кому има Пепе скршено нога, Бартон и уште колку други овакви има, значи таквите играчи се додека не се скршат нога на некој, тие стартови немат таков карактер и се лабави?Ме тераш сега со сарказам да ти одговорам.
Значи, Сколс 15 години секоја втора утакмица идел директно со отворена копачка на нога, а на никого не скршил нога?
Сколс правеше стартови најчесто од зад грб, кога требаше да спречи контра напад. Знаеше некад и беспотребно да направи старт за жолт.
Али ти дефинитивно ги имаш помешано Сколс и Кин. штом стартовите на Сколс ти се легбрејкери.
Ме тераш сега со сарказам да ти одговорам.
Значи, Сколс 15 години секоја втора утакмица идел директно со отворена копачка на нога, а на никого не скршил нога?
Сколс правеше стартови најчесто од зад грб, кога требаше да спречи контра напад. Знаеше некад и беспотребно да направи старт за жолт.
Али ти дефинитивно ги имаш помешано Сколс и Кин. штом стартовите на Сколс ти се легбрејкери.
И што?
Не, значи настрана од тоа сите шо се за нигде али приметете го психопатон од позади...![]()
Старт со отворена копачка? Старт со 2 нозе?Повели... а ги има и многу други