- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.612
- Поени од реакции
- 70.005
ова е по-malicious и од тоа со Забалета, едноставно треба да го знаеш Сколс шо играч беше ти како фан на Јунајтед, и какви стартови имаше, нема поента тука да постираме повеќе видеа или слики.
Ти му ги дисквалификуваше неговите стартови како опасни/потенцијални легбрејкери затоа што немал никому скршено нога, затоа го спомнав Пепе, не ги споредувам колку скил имаат или каков мајндстејт.
И потоа ми кажа дека сум го мешал Сколс со Кин, овој бил грубиот, а Сколс не, нема ништо од тоа шо е трет у лигава по жути картони? Нема да се разбереме ок, свеЈе уреду, не требаше да го цитирам ред џон, сеа ќе си џампаа вицови место ова спамов.)))))
Ај вака, по точки, може ке се разбереме, зашто осеќам дека ми ги извртуваш зборовите за да ти упалат "аргументите" ...
- Сколс имал легбрејкер стартови у својата 20 годишна кариера, Али не секој втор старт, ко што се обиде да го претставиш дека секој втор старт му е на зглоб, колено, ребро ... Со право те исмева @Red John за тоа.
- Балончето со жолтите картони ти го пука Герет Бери. Четврт е на таа листа со жолти картони. Знаеш зошто?
Игра на позиција на која мора да растура игра. Да прави фаули. Дали Бери е Пепе тип на играч? Ни приближно. 80% од тие фаули се за влечење за дрес...Го има на таа листа ради тоа што игра фудбал уште од времето кога се степаа Бојер и Дајер ...
Знам дека знаеш дека Сколс има 20 годишна кариера. И знам дека знаеш дека ова намерно го игнорираш, зашто не ти иде у прилог.
Фактот на кој се ложиш со третото место уствари ти е 97 картони, у 20 годишна кариера му доаѓа нешто помалку од 5 жолти по сезона.
38 меча / 5, Сколс нозекршачот добивал картон на секои 7 меча у просек. Да кажеме дека ни ги играл сите утакмици у сезона.
5 меча по картон.
И?
Последно уредено: