Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
На кого Сколс има скршено нога?
Кај спомнав дека има скршено нога? Популарно(иако у негативен смисол) беа/се нарекувани опасните стартови кои идеа директно со отворена копачка како легбрејкери, не е тоа у превод дека скршил нога на некој.
А ако не си свесен самиот за стартовите на Сколс незнам шо повеќе да напишам, може и тоа дека е трет или четврт со најмногу жолти у ПЛ досеа, за стартовите коментираа и коментираат сеуште играчи и тренери меѓу кои беше и Венгер..

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.054
Кај спомнав дека има скршено нога? Популарно(иако у негативен смисол) беа/се нарекувани опасните стартови кои идеа директно со отворена копачка како легбрејкери, не е тоа у превод дека скршил нога на некој, а ако не си свесен самиот за стартовите на Сколс незнам шо повеќе да напишам, може и тоа дека е трет или четврт со најмногу жолти у ПЛ досеа, за стартовите коментираа и коментираат сеуште играчи и тренери меѓу кои беше и Венгер..
Ме тераш сега со сарказам да ти одговорам.
Значи, Сколс 15 години секоја втора утакмица идел директно со отворена копачка на нога, а на никого не скршил нога?
Сколс правеше стартови најчесто од зад грб, кога требаше да спречи контра напад. Знаеше некад и беспотребно да направи старт за жолт.
Али ти дефинитивно ги имаш помешано Сколс и Кин. штом стартовите на Сколс ти се легбрејкери.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ај Гигс шо е гнаса, ама Рој Кин која гнаса беше...

R

red.devil

Гостин
Нормално дека ќе застанат на негова страна индиректно, и очекувам и да биде поздравен од публиката на Стемфорд. Конкретно паралела со Сколс да се напраи, ги имаше најопасните стартови у лигата у распон од некои 10/15 години и легбрејкери на секоја втора утакмица, шо праеа фановите на Јунајтед, го личнуваа? Не, му вадеа банери со подршка и поздрав до секој нареден клизач.

Ме интересира кој рече дека треба да го линчувате?

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.073
Поени од реакции
6.731

Не, значи настрана од тоа сите шо се за нигде али приметете го психопатон од позади... :facepalm:

Последно уредено:
W

wicked_1

Гостин
Значи, Сколс 15 години секоја втора утакмица идел директно со отворена копачка на нога, а на никого не скршил нога?
Сколс правеше стартови најчесто од зад грб, кога требаше да спречи контра напад. Знаеше некад и беспотребно да направи старт за жолт.
Али ти дефинитивно ги имаш помешано Сколс и Кин. штом стартовите на Сколс ти се легбрејкери.
Кому има Пепе скршено нога, Бартон и уште колку други овакви има, значи таквите играчи се додека не се скршат нога на некој, тие стартови немат таков карактер и се лабави?
Трет у историја на ПЛ со жути картони не се доаѓа баш така, да не ти пишам тука коментари за нечистата игра на Сколс, замарање ми е, a и прогуглај си сам, Раутлиџ, Рејес, Хлеб, Дејвис, Забалета, дупката шо му ја има остаено на Милд итн, доста е.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.073
Поени од реакции
6.731

Повели... а ги има и многу други

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.054
Повели... а ги има и многу други
Старт со отворена копачка? Старт со 2 нозе?
Или едноставно задоцнет старт?
Дај барем тури го она со Забалета, тоа е веќе malicious ...

@wicked_1, претеруваш со муабетиве. Никој не вика дека Сколс не правел непромислени стартови, али ти го направи дека сакал секоја втора утакмица на некого да скрши нога.
Го искористи Пепе како аргумент. Пепе што риташе играч на земја.

W

wicked_1

Гостин
ова е по-malicious и од тоа со Забалета, едноставно треба да го знаеш Сколс шо играч беше ти како фан на Јунајтед, и какви стартови имаше, нема поента тука да постираме повеќе видеа или слики.
Ти му ги дисквалификуваше неговите стартови како опасни/потенцијални легбрејкери затоа што немал никому скршено нога, затоа го спомнав Пепе, не ги споредувам колку скил имаат или каков мајндстејт.
И потоа ми кажа дека сум го мешал Сколс со Кин, овој бил грубиот, а Сколс не, нема ништо од тоа шо е трет у лигава по жути картони? Нема да се разбереме ок, свеЈе уреду, не требаше да го цитирам ред џон, сеа ќе си џампаа вицови место ова спамов. :))))))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Искрено, ко што пратам Премиер едно 15 години, не ми текнува на играч кој константно правел повеќе опасни стартови од Сколс. Тоа е реалноста, исто како што и реалноста е дека е еден од најдобрите, ако не и најдобар во Премиер на таа позиција.

Кога сме веќе кај Рејес, докажано е дека фудбалерите на Јунајтед си имаа тактика против Рејес што повеќе намерно да го фаулираат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Стартовите на Сколс беа без намера. На секој играч досеа му се има извинето, едноставно не го биваше за стартови, јадеше црвени картони, ни Фергусон ни самиот Сколс не се бунеле за казни и суспензии.
Едноставно бед тајминг е тоа кај Сколс, не научи и не научи како се фаулира и кога се фаулира.

Кин беше друга планета, за него разбирам, и намера и желба и никакво каење успут :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom