Бодибилдинг суплементи

G

garthok

Гостин
И што му кажа сега ? ало,бараше совет за сила,а не совет за кошарката.И да,му треба сила,не му кажувај глупости,да си бил толку добар ќе си успеел,а такви тренери ги има многу по маало што седат по кошеви иако натепале по 25 години у гзот и даваат совети како да се врвни тренери.
Стварно си pain in the ass. Идеш на блок.

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Те заклучив многу добро јас тебе,од муабетот и од тоа што си експерт у твојата струка а прашуваш бедни работи баш за тоа.Ако не знаеш,има опција да ги прочиташ мислењата на некој кајганџија,така да ти си бетер и од стеф со комплекси си до гуша,а изиграваш некој јак стап на форумов.

Ко прво,прашањето го постави во тема за суплементи,значи бара совет за суплементи.Ко второ,никад немал вежбано,а ти сакаш одма да почне да чита книги кои нема ни буква да разбере,што е нормално пошто никад не вежбал.Чим не си успеал тогаш за тебе е end of story нема што да глумиш тренер ти,имам јас двајца такви другари што глумеа тренери па се сјебани скроз сега ради таа кошарка.
:bravobe::aplauz: Жално е што форумов дозволил да го одбериш тој ник, али јбг то е то. Си плачам по цел ден јас дека не успеав во кошарката и се чудам кој ден да побарам 50че од ваков експерт како тебе за да си купам троа отров за глувци ради неуспехот :tapp:. Оди поплачи дома под сукња да ти фрлат некоја стотка за да излезеш вечерва и почекај да ти зготват троа домашните оти според тоа што те проценив освен мамина маза и искомплексирано бате не си ништо повеќе. Година дена потекуваш јајца на форумов како да скиниш 10кила и да ги извадиш стомачните, али пустото повеќе мараклија си да се настегаш на маса него да вежбаш. Од денес прескокај моите мислења жалосно е да читаш нешто за што сум изгубил време да напишам.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Дoбрo е другaри, и двaјцaтa кaжaвте нештo пaметнo,јaс сеa зa сеa ке пoчнaм чoкoлaдцa прoтеински дa јaдaм пo 1-2 нa ден кoгa кaкo,a aкo некoгaш пoчнaм дa вежбaм ке се oбрaтaм зa сoвет.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
:bravobe::aplauz: Жално е што форумов дозволил да го одбериш тој ник, али јбг то е то. Си плачам по цел ден јас дека не успеав во кошарката и се чудам кој ден да побарам 50че од ваков експерт како тебе за да си купам троа отров за глувци ради неуспехот :tapp:. Оди поплачи дома под сукња да ти фрлат некоја стотка за да излезеш вечерва и почекај да ти зготват троа домашните оти според тоа што те проценив освен мамина маза и искомплексирано бате не си ништо повеќе. Година дена потекуваш јајца на форумов како да скиниш 10кила и да ги извадиш стомачните, али пустото повеќе мараклија си да се настегаш на маса него да вежбаш. Од денес прескокај моите мислења жалосно е да читаш нешто за што сум изгубил време да напишам.
Хаха,ти си бедникот верувај.Живееш во сон,ама изгледа уште никој не ти кажал.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.730
Поени од реакции
11.591
@JETKUNDO, јас како што гледам ти прв си одговорил на прашањето "што да земам за сила" со "храни се здраво, не ти треба ништо друго", а после му јадеш гомна на другиот член оти дал совети за кошарка, а не за суплементи.
Премногу си арогантен, олади малку, не си ни ти Арнолд Шварценегер.[DOUBLEPOST=1422030353][/DOUBLEPOST]
Дoбрo е другaри, и двaјцaтa кaжaвте нештo пaметнo,јaс сеa зa сеa ке пoчнaм чoкoлaдцa прoтеински дa јaдaм пo 1-2 нa ден кoгa кaкo,a aкo некoгaш пoчнaм дa вежбaм ке се oбрaтaм зa сoвет.
За овој pre-workout имам читано добри критики, можеш да го пробаш ако го најдеш.

Член од
9 август 2014
Мислења
531
Поени од реакции
1.782
Едно прашање:Витамин Д капки( на пример вигантол и слични) во аптека се издаваат само со лекарски рецепт?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Дечки имам еден л-карнитин нов неотпакуван некористен за продавање кој е во план да се чисти нека ми пише во приватна порака. Станува збор за л-карнитин во прав од 500 дози (идеално е да се пијат по 3 дневно). По Скопје можам да го донесам на свој трошок.

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Дечки имам еден л-карнитин нов неотпакуван некористен за продавање кој е во план да се чисти нека ми пише во приватна порака. Станува збор за л-карнитин во прав од 500 дози (идеално е да се пијат по 3 дневно). По Скопје можам да го донесам на свој трошок.
Шо марка, прати линк и цена

Mariusz

biohemija
Член од
22 октомври 2014
Мислења
149
Поени од реакции
46
Koj tip na l-carnitin I kolku mg vo doza ?

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Super cena spored mene, i super fer od strana na @sajSiGa shto kje dojde da go donese, gotta get them shredz.

Sent from my D5103 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom