Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека најдобро е да се чека да почне мечот па после да се игра нешто, Серена не е во препознатлива форма и тоа е факт, Цибулкова за разлика од неа игра доста добро овде, е сега ако Серена влезе добро во мечот и биде на свое ниво Цибулкова нема што да бара, меѓутоа ако Серена биде под својот просек има и те како шанси Цибулкова, се на се овде вреди да се игра на Цибулкова, 1.15 за Серена во оваа ситуација нема никаква вредност, меѓутоа како што кажа Серена иако не играше добро во претходните два меча сепак дојде до победи, тоа е одлика на шампионите да извлечат победа и кога не им оди, на финалниот турнир лани Халеп во групата ја победи со 6-2 6-0 па знаеме сите што ја најде после во финале, јас одам со мал влог на Цибулкова пред мечот, а кога ке почне ќе видиме што и како
а каде постави принт скринови ти ?Заборавив да те прашам, задоволен си од принт скриновите, или и други треба да постирам?![]()
а каде постави принт скринови ти ?
го има гледано видеово? https://www.youtube.com/watch?v=5RCxVyHyDroВрати се два и три страни поназад.
го има гледано видеово? https://www.youtube.com/watch?v=5RCxVyHyDro
ако не гледај го, во денешно време да поверуваш на принт скрин е аспурдно, уште еднаш ќе ти кажам, немам ништо против тебе и дај боже да имаш солидна заработка од кладилница, ама она што ме нервира кај тебе е што не постираш типови во темава , а им мудруваш на сите после наптреварите, дека не знаат да играт, дека не вредело на тој коеф тоа да се игра, тоа требало така ова вака, затоа ти реков постирај некој тип, да видиме дали е вистина тоа што го зборуваш, вака со мудрување на сите после наптреварите како требало да играт мислам дека само собираш негативни мислења за себе
Пак не ме сфати што сакам да ти кажам, никаде не реков дека не ти верувам во принт скринот, само ти дадов доказ дека е многу лесно да се манипулира со интернет страниците и да се менуваат податоци, ти реков дај боже и понатаму да имаш солидна заработувачка, ама по начинот на кој се однесуваш многу ме потсеќаш на еден мој другар, обично за викенд, сабота/недела кога ќе завршат утакмиците од појаките лиги, ми пишува на чат, леле виде ли сите фаворити испаднаа, да игравме ќе направевме пари, а другиот викенд кога ќе кикснат доста од фаворитите, леле виде ли , да игравме Манчестер и Челзи да загубат 30коеф правеа.Демек, фалсификат мин е принт скринот?Па пред голот на Лацио е постиран.
Бидејќи гледам дека си мангуп, дали сакаш вака да направиме? Кажи ми од кој град си, па ќе дојдам овие дена кај тебе. Ќе се кладиме во 500 евра. Ако пред тебе се логирам на акаунтот со уплатата од принт скринот, тогаш ми даваш 500 евра. Ако не, јас тебе ќе ти дадам 500 евра.
Имаше и други јунаци тука на темата како тебе, сега нигде ги нема. За брчење е многу лесно, кога треба нешто да се докаже како глувци се криете.
Пак не ме сфати што сакам да ти кажам, никаде не реков дека не ти верувам во принт скринот, само ти дадов доказ дека е многу лесно да се манипулира со интернет страниците и да се менуваат податоци, ти реков дај боже и понатаму да имаш солидна заработувачка, ама по начинот на кој се однесуваш многу ме потсеќаш на еден мој другар, обично за викенд, сабота/недела кога ќе завршат утакмиците од појаките лиги, ми пишува на чат, леле виде ли сите фаворити испаднаа, да игравме ќе направевме пари, а другиот викенд кога ќе кикснат доста од фаворитите, леле виде ли , да игравме Манчестер и Челзи да загубат 30коеф правеа.
И само едно друго прашање
Зошто секогаш во дискусија влегуваш арогантно,дрско, со навреди за другите, не пробуваш да сфатиш што сака да ти каже некој, него прво што гледаш е како да влезеш во кавга со него?
За ова сакав и јас да го прашам.Пак не ме сфати што сакам да ти кажам, никаде не реков дека не ти верувам во принт скринот, само ти дадов доказ дека е многу лесно да се манипулира со интернет страниците и да се менуваат податоци, ти реков дај боже и понатаму да имаш солидна заработувачка, ама по начинот на кој се однесуваш многу ме потсеќаш на еден мој другар, обично за викенд, сабота/недела кога ќе завршат утакмиците од појаките лиги, ми пишува на чат, леле виде ли сите фаворити испаднаа, да игравме ќе направевме пари, а другиот викенд кога ќе кикснат доста од фаворитите, леле виде ли , да игравме Манчестер и Челзи да загубат 30коеф правеа.
И само едно друго прашање
Зошто секогаш во дискусија влегуваш арогантно,дрско, со навреди за другите, не пробуваш да сфатиш што сака да ти каже некој, него прво што гледаш е како да влезеш во кавга со него?
чекај малку, ти мислиш дека јас и @dragonsky сме иста личност?А зошто мислиш дека мене ме интересира на кого те потсеќам? Пред два дена тврдеше дека лажам затоа што не ставам принт скринови. Сега кога ставив, инсинуираш дека можеби е фалсофикат. Кога ти реков да се кладиме, наеднаш мислиш дека веројатно не е фалсификат.
Јас тебе да те прашам нешто, може?
Што се ебеш кога не крепиш? Да зборуваш за некого е лесно, лесно е да се биде пиче или уште полошо, @dragonsky. Мажите си стојат зад тоа што го зборуваат.
чекај малку, ти мислиш дека јас и @dragonsky сме иста личност?