- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 3.831
- Поени од реакции
- 3.616
хаха пошто ќе седи на клупа. Не дупи и ти сеа со прашањава.Добро е, те испровоцирав да се појавиш
Минатиот пат те прашав, не ми одговори.
Зошто Бони направи грешка што потпиша за Сити?![]()
хаха пошто ќе седи на клупа. Не дупи и ти сеа со прашањава.Добро е, те испровоцирав да се појавиш
Минатиот пат те прашав, не ми одговори.
Зошто Бони направи грешка што потпиша за Сити?![]()
Па праевме муабет минатиот пат и ти ми кидна, не ми одговори кога те прашав, затоа сега пакхаха пошто ќе седи на клупа. Не дупи и ти сеа со прашањава.
Мене не ми е калибар таков. Осет имам за вакви играчи дека кога прават ваков тип на трансфер дека ќе се заебат.Па праевме муабет минатиот пат и ти ми кидна, не ми одговори кога те прашав, затоа сега пакхахахаха
Ај, пак прашање. Мислиш дека нема да им фати место на Џеко и Јоветиќ?
Според мене, Агуеро ко секонд страјкер и Бони најистурен, има партали да прави.
Ќе игра ли вечер ДиСтаџ?Мене не ми е калибар таков. Осет имам за вакви играчи дека кога прават ваков тип на трансфер дека ќе се заебат.
Еве ќе видиме.
И зашо се за дрва ме прашуваш ? Дај нешо за Стерлинг ,Стариџ да збориме![]()
Еј дај боже да праи. за 50% ќе ми се зголемат надежите дека ќе идеме у финале.Ќе игра ли вечер ДиСтаџ?
Мислиш дека мајндгејмс праи Роџерс и вика дека нема да го пушти?![]()
И Донеф веројатно би бил таков али кој да знае, во играчница нема кој да се банира...Само банираат нешто ова енглезиве, бетер од @Peja989 се.
Во другата тема прашај го.@Донев, ти вечер шо викаш ? Тепаме или тепате ?![]()
Оти претежно играат 4-3-1-2 формација, со 3 ЦМ и 1 АМ нема место за него, кога играат 4-5-1 прва постава е.Иначе скоро секогаш влегува од клупа во второ полувреме.Абе што е со Мет Џарвис? Зашто толку малце играше за Вест Хем сезонава, коа лани еден од подобрите им беше?