Mojso
uneducated knob
- Член од
- 14 септември 2009
- Мислења
- 4.745
- Поени од реакции
- 12.837
Добар беше судијата до кај 50-60та минута. Од ко запнаа Брајтон малку, изгуби контрола :/Чист пенал за Брајтон...
Добар беше судијата до кај 50-60та минута. Од ко запнаа Брајтон малку, изгуби контрола :/Чист пенал за Брајтон...
Секоја игра со раце у неприродна положба е пенал. Погледни како се бранеше играчот на Кордоба вчера против Реал да видиш што сакам да ти кажам нема што да се заштитуваш ќе боли играч си ама не можеш со раце да се браниш. Не сум против Арсенал ама таа ситуација ја видов првата не и не ја коментирам.Правилникот на ФИФА вели дека прекршок се суди доколку има намерна игра со рака. Мислам дека под ова „намерна игра“ не спаѓа кога играч ги става рацете во одбрана на телото. На утакмицава нити Чемберс играше намерно нити па од Брајтон тој играше намерно така да според мене тамам си пресуди судијата.
Ако збориме за ова, тогаш е пенал. Мислев на бранење на незгодни местаСекоја игра со раце у неприродна положба е пенал. Погледни како се бранеше играчот на Кордоба вчера против Реал да видиш што сакам да ти кажам нема што да се заштитуваш ќе боли играч си ама не можеш со раце да се браниш. Не сум против Арсенал ама таа ситуација ја видов првата не и не ја коментирам.
ako igrat kako prethodnata, nisto od odmazdataОдмазда во Вторник!!!
Други сме биле секогаш на Бриџako igrat kako prethodnata, nisto od odmazdata
se vide vceraДруги сме биле секогаш на Бриџ![]()
Море и на кајгана неможи да се разбериш со женаse vide vcera![]()