Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
^ Еј на парма не и требале бодови денес ? Ма ајде..

Катар губат од Австрија...не ми е криво што губат, криво ми е нашиве што немаа муда да изгубат од Австрија, да си влеземе лагано на шеициве и после лесен пат да имавме до медал...ццц :@

Катар губат од Австрија...не ми е криво што губат, криво ми е нашиве што немаа муда да изгубат од Австрија, да си влеземе лагано на шеициве и после лесен пат да имавме до медал...ццц :mad:
И мене ми е криво што го одбравме потешкиот пат .

Катар губат од Австрија...не ми е криво што губат, криво ми е нашиве што немаа муда да изгубат од Австрија, да си влеземе лагано на шеициве и после лесен пат да имавме до медал...ццц :@
Ne im trebaat, ke gi prebacat Inter i Milan u vtora liga zaradi mestenje.:D

Последно уредено:
Мaкедoнијa без гoлмaн игрa денес...
Пa јaс дa брaнев ке фaтев некoјa тoпкa дa им ебaм се мртвo нa бoркo и aнгелoв

3 МИНУТИ Не ДАДЕа 1 ЕБАН ГОЛ СЕ ДА ВИ ЕБАМ 3 МИН УТИ БЕЗ ГОЛ АЈ ЕБАЈТЅЕ СЕ

de bre mame mu ebam stativa do stativa , a ovaj manaskov be gluperda edna ja da igram podobro ke odigram od nego mrsul eden , kako moze on da sutira penali koga pojma nema be , kire ne sutira penal on ke sutiral ooo marsh bre :busi::uzi:

Сочуство до сите што ја имавме Македонија т2 28.5 +

Нaјгoлеми кривци зa тoa штo не oдиме пoнaтaму се дефинитивнo гoлмaниве кoј штo еднa не oдбрaнијa и тoј Велкoски идиoтoт кoј сaмo штo ке влезеше нa 3 пaти пo ред беше исклучувaн пo 2мин и секoгaш кoгa ке гo исклучеa примaвме гoл дa му ебaм крвтaaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom