FA & Capital One Cup

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Намерно нерешено, да ги прошетаат фудбалериве до театарот на соништата, да им направат услуга. Плус, пари од влезници од утакмицата. Се’ е тоа испланирано, капиталисти се тоа, сфите.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Повратна ќе има како надоместок за топката Ди Марија шо ја загина.
Не бе, ќе им земете некој денар за турата што ќе им ја правите. сфе е пари...

Овие како аматери се водат? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ТУка ќе те цитирам, да не цмиздрат у фан клуб, дека покажувам сила :)

Ќе ги откажам преку весник и оваа ако не ја тепат бе.
Ај следната ако не ја тепаат :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Оооо готово Чемпионс, ги откажуваш. Само немој да мислиш дека чим си се откажал тогаш и облогот отпаѓа, таа пица ќе ја дадеш макар и последно да ти биде :D

Член од
2 јануари 2015
Мислења
452
Поени од реакции
352
Со екипа од 4 лига нерешено ејгиди јас да сум фан на манчестер јунајтед би се откажал од них па стварно до толку да се сакатници

Член од
23 јануари 2015
Мислења
20
Поени од реакции
30
Мене не ми е проблем да признаам дека си ебале матер цел тим и тренер и се бе.
Цел живот навивам за Манчестер и че навивам.
Ама да а ебам мајка му на сите од А до Ш и па назад и че застанам на средината да а ебам жена му на Ван Гал.
Нема чемпионс бе да му ебам матер.
Мајка му да а ебам на Ван Гал со неговата ебана 3-5-2 да му ебам инатот ретардиран.
Па мајка ви у пичката да земам лупа да гледам у чаша вода поинтересно че биде одколку вас да ве гледам бе пичка ви матер да ви а ебам и да ви ги ебам жените бе матер да ви ебам.
Шо пичку матер у пичку матер те мрзе да станиш да му ебиш матер на некој играч или да а ебиш жена му на судијата малку притисок да вршиш да и свршам на жена ти у очилата за сонце бе пичка ти матер.
И Ди Мариа бе ме боле курот кај на коа позиција те ставиле шутни каа машко бе да ти ебам пичката материна да ти ебам без душа си мајка ти да а ебам.
И Мата, и Блинд па и Фалкао жените да му ги ебам бе толку да неможе да се даде еден добар гол да речиш стварно добра акција и добар гол пичка ви матер да а ебам.
Да а ебам мајка му да а ебам више неможам да ги испцуам каа шо треба да му ебам пичката материна да му ебам бе че се нервирам да му ебам матер.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.031
Поени од реакции
67.969
I could start drinking toilet duck and the things I'd see wouldn't be any less weirder than Phil Jones taking fucking corners.

When asked about Van Gaal formation ...

At least #mufc are keeping up the tradition of there being nothing good to watch on TV on a Friday night...

Moyes after hearing the result from Cambridge

Mourihno ...

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Со екипа од 4 лига нерешено ејгиди јас да сум фан на манчестер јунајтед би се откажал од них па стварно до толку да се сакатници
Значи твоите ако видат шо пишуваш на форумов ќе треба да се откажат од тебе?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
ТУка ќе те цитирам, да не цмиздрат у фан клуб, дека покажувам сила :)

Ај следната ако не ја тепаат :D
Па не праат весници веќе на Кајгана бе, еве ако напраат нека пишат еден оглас оти Манчестер го откажувам и оти сум во потрага по екипа. :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.490
Поени од реакции
43.395
Па не праат весници веќе на Кајгана бе, еве ако напраат нека пишат еден оглас оти Манчестер го откажувам и оти сум во потрага по екипа. :D
за катар можеш да навиваш а и ќе заработуваш(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom