Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

она што го играме илустрирано :
1250675188_family_guy_barfing.gif

Јaнузaј кoлку јa имa зaгубенo сaмoдoвербaтa...стрaв му е дa шутни нa гoл. Ди Мaријa преoгрaничен е нa 10кa...вo втoрo некa менaт мaлце сo Јaнузaј

Бoље шo тукa имa стaри ѕвездaши пa гледaм трoa пoдoбрa кoшaркa, дo тoлку oчaјнo ли игрaaт?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Блинд не го бива лев бек, дрво невидено е, нека влегува Шо. А Јанузај се оваа последната што беше, да почекаше уште малце па може и ќе се тргнеја играчите за да си ослободи простор.

Али коментаторов на СК 2 колку се изнајаде гомна за Керик...а за играта не ми се збори

Блинд не го бива лев бек, дрво невидено е, нека влегува Шо. А Јанузај се оваа последната што беше, да почекаше уште малце па може и ќе се тргнеја играчите за да си ослободи простор.

Чекаше некој од нашите да се ослободи за да ја подај, место да си пуцни ко чоек.

Чекаше некој од нашите да се ослободи за да ја подај, место да си пуцни ко чоек.

Да, и мислеше дека судијата ќе му даде време да вратат до голман и пак да почнат акцијата...

Не знаеме мочаниот Кембриџ кој иде од четврта лига да го отвориме. Нека се убијат бе ало!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom