Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Se zaebavaat Germancive, 3 razlika gi iam da tepaat..

Јас па ја имав Шведска 51.5+ На полувреме го скинав лисчето :D

Незнам зошто чист 1 си ја изиграл стварно :) Јас ја играм 2H за Аргентина или Аргентина да тепа или Германија до 6 разлика. Границава е 6.5 а има 1.3 коефициент мислам дека беше поклон :)
Кој подрек сум јас самиот браво

Проклет од господ сум јас изгледа,не знам искрено што се случува со мене и дали е можно ова да ми се случува..Полска со Саудиска ја имам 51+ и Послка промашуваат 11 можни зицери од контри и некои 5-6 чисти ситуации,од 6 пенали не успеаа ниту еднаш да дадат гол а исто така и Саудиска Арабија од 2 пенали не постигнаа гол..на натпреварот имаше вкупно 8 пенали и ниту еден не даде гол..голманите на двете екипи беа во елемент и покрај тоа Полска пак постигна 32 гола а Саудиска Арабија играа исто како да водат цел натпревар(бавно и без ризик а 15 разлика губеа)...дали е можно ова да ми се случува?

:aplauz::aplauz::bravobe:
Господе мани цигла и биди прецизен значи кој деген сум па до толку да немам срека па Џони не ми е рамен уште малку ова ми е втори пат по ред да ме утнува така вчера за 1 разлика денес за 2 утре за колку сигурно пак за 1

Да ти е*ам Шведска, одете отепајте се на 1,15 ме паднавте :bravobe:
Корено да ви се исуши

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom