Собиранка - гледаме Светско Ракометно Првенство заедно!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Второто. :D Оти ве собрал сите на едно место. А тие што нема да носат црвено - жолто купуваат и нешто за грицкање. :pos:

Јас во војничко ќе си дојдам, и тоа е борбено :)

Јас во војничко ќе си дојдам, и тоа е борбено :)
Ако не носиш капа од фалангата, ништо не правиме. :D[DOUBLEPOST=1421402443][/DOUBLEPOST]
А бе, јас истрипав, или цело време мислев дека во сабота во Браво е закажано?
Каков човек сум јас...:facepalm:

@blue ladybug - ај кажи ми жити мене, падната сум од Марс очигледно. :D
За во сабота не знам што е договорот, јас не сум договарала ништо. Има утакмица од 17:00. Јас нема да дојдам што и да договарате.
Денес има утакмица од 15:00, бујрум те чекаме.
@Ilumious ти доаѓаш денес?

Последно уредено:
За денес нема ли собирање?

Здраво на сите.

Кога се собравме во петокот, Македонија го згази Тунис со 8 разлика. Кога следните два пати немаше збирно гледање ракомет заедно, нашите се мачеа и едвај победија.

Мислам дека треба повторно да се направи една собиранка за гледање, за да им се даде поголем поттик на нашите, особено што играат против Хрватска. За таа цел, ги молам одговорните за ваквите собирања, особено администрацијата (@blue ladybug, @Ilumious и @Crazy in Love) да организираат пак собиранка, за да им испратиме позитивни вибрации на нашите ракометари.

administracijata ima i obvrski, ne e niso tesko da se napravi spisok i da se javi nekoj vo Bravo :)

Ја сум ``за`` за со Хрватска утре т.е. денес.

Ништо... немаше ракометиранка за со Хрватска и изгубивме. Тоа е.

Како и да е, постои иницијатива за собирање во Пјаца Либерта. Има можност да ја добиеме централната маса (т.е. да се резервира), но за тоа ќе треба *денес* сите да се пријават што сакаат да одат, за утре наутро да се резервира за толку луѓе колку што ќе се каже.

Алтернативно, може да се оди и во Браво пак, ако сметате дека таму ќе собере повеќе луѓе и/или ако повеќе ви се допаѓа таму (@-={K-O-R-U-N}=- ќе треба да се ангажира за тоа. :) ).

Затоа, ве молам пријавувајте се за гледање во петок, во 17:00, против Австрија. Може да кажете и за која локација сте повеќе (дали Пјаца Либерта или повторно Браво).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom