Ти беше?Никој од тука не беше на пленумо денес а? Фино.
Мене многу ми се допадна. Немаше многу одзив (околу 20-30 бевме).Ти беше?
Пренеси ако имаше нешто интересно.
Плус на прсти се бројат тие што присуствуваа на протестите. А бараа ослободување од часови, кое најверојатно го искористиле за кафицаЖално е што студентите на ПМФ се незаинтересирани за промени. На прсти се броиме ние што отворено го критикуваме екстерното, останатите се уплашени/игнорантски/провладини мулиња што кркаат се што им е сервирано (90% од нив се по студентските домови за жал и тие треба најмногу да се борат за себе)
Да да, знам. Јас идев со таа групата со транспарентите (и ПМФ е тука)Имаше наши бе, само што бевме дисперзирани во повеке помали групи.
Не викам дека цел факултет беше ама имаше многу повеке од првиот.
На овоj и професорки беа доjдени плус.
Ja ne idev ama gi gledav se vrtea tuka okoluДа да, знам. Јас идев со таа групата со транспарентите (и ПМФ е тука)![]()
Кај Емил нашата генерација поминаа скоро сите само поради тоа што професорот сфати дека учиме од книга а не по комбинациите кои шетаат.Здраво, ме интересира ако има некој овде од хемиски факултет, каква е состојбата таму со Емил Поповски, уште е се исто како до пред неколку години, да пушта по 2-3 студенти во сесија или нешто се сменило..?![]()
Пак ќе речам, нашата генерација ваљда малку терсене од другите испадна.Се согласувам потполно со Гладиус, и јас со мојата генерација го имавме истото искуство.
Туку, глеам тук-там има по некој што дипломирале на хемија... како ви оди со наоѓање работа? Ќе ме израдува некој позитивно или тешко?![]()