Corvus
Latrodectus
100€ 

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти беше?Никој од тука не беше на пленумо денес а? Фино.
Ти беше?
Пренеси ако имаше нешто интересно.
Плус на прсти се бројат тие што присуствуваа на протестите. А бараа ослободување од часови, кое најверојатно го искористиле за кафицаЖално е што студентите на ПМФ се незаинтересирани за промени. На прсти се броиме ние што отворено го критикуваме екстерното, останатите се уплашени/игнорантски/провладини мулиња што кркаат се што им е сервирано (90% од нив се по студентските домови за жал и тие треба најмногу да се борат за себе)
Да да, знам. Јас идев со таа групата со транспарентите (и ПМФ е тука)Имаше наши бе, само што бевме дисперзирани во повеке помали групи.
Не викам дека цел факултет беше ама имаше многу повеке од првиот.
На овоj и професорки беа доjдени плус.
Ja ne idev ama gi gledav se vrtea tuka okoluДа да, знам. Јас идев со таа групата со транспарентите (и ПМФ е тука)![]()
Кај Емил нашата генерација поминаа скоро сите само поради тоа што професорот сфати дека учиме од книга а не по комбинациите кои шетаат.Здраво, ме интересира ако има некој овде од хемиски факултет, каква е состојбата таму со Емил Поповски, уште е се исто како до пред неколку години, да пушта по 2-3 студенти во сесија или нешто се сменило..?![]()
Пак ќе речам, нашата генерација ваљда малку терсене од другите испадна.Се согласувам потполно со Гладиус, и јас со мојата генерација го имавме истото искуство.
Туку, глеам тук-там има по некој што дипломирале на хемија... како ви оди со наоѓање работа? Ќе ме израдува некој позитивно или тешко?![]()