HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.767
- Поени од реакции
- 20.491
Can we have Danny Welbeck back again please? 

На тема Јанузај шо имаш да кажиш?Здраво на сите
Иначе и јас сум против враќање на Погба.
Помалце фризури праење, повеќе тренирање. И нека го пуштат негде на позајмица.На тема Јанузај шо имаш да кажиш?
Мојата желба да го донесат во овој преоден рок.Што ли ја отвори дискусијава за Погба, се прашувам.
Само што потпиша нов договор, најрано што би си отишол е лето, ама за огромна сума која што може да биде и нереална. Што знам, ја не би лупнал толкава сума за 21/22-годишен играч. Да потенцирам дека мислењево го базирам исклучувајќи се што се дешавало меѓу Погба и Ферги пред првиов да си замине. Мене ме интересираат чисто фудбалски причини, како би се вклопил во тимот и сл. Gossip girl муабети од типот кој со кого што како не фала. Не гледам зошто Јунајтед би го купил, позицијата на која тој игра не е нешто приоритет за донесување нов играч, има други места каде што треба да се насочи фокусот. Како и да е, на нет не најдов ништо релевантно каде би пишувало дека Јунајтед е заинтересиран за Погба, или па Погба дека сака да си оди било каде (во моментов, за на лето ќе збориме тогаш).Мојата желба да го донесат во овој преоден рок.![]()
Пишуваа телеграф без врска шпекулации и затоа пишав дека ми е желба да погодат барем еден трансфер а тоа да биде Погба.Знам дека е неизводливо ама јбг тоа ми е желбата.Само што потпиша нов договор, најрано што би си отишол е лето, ама за огромна сума која што може да биде и нереална. Што знам, ја не би лупнал толкава сума за 21/22-годишен играч. Да потенцирам дека мислењево го базирам исклучувајќи се што се дешавало меѓу Погба и Ферги пред првиов да си замине. Мене ме интересираат чисто фудбалски причини, како би се вклопил во тимот и сл. Gossip girl муабети од типот кој со кого што како не фала. Не гледам зошто Јунајтед би го купил, позицијата на која тој игра не е нешто приоритет за донесување нов играч, има други места каде што треба да се насочи фокусот. Како и да е, на нет не најдов ништо релевантно каде би пишувало дека Јунајтед е заинтересиран за Погба, или па Погба дека сака да си оди било каде (во моментов, за на лето ќе збориме тогаш).
Ке ни го вратат да му бараме чаре на друго место !Eeeeee... и Нани растура во Португалија. Што ли ќе прави Еванс ако го пуштиме во Ирска? БОГ !!![]()
Тогаш ќе мора да го продадеме Ерера.Евaнс плус кеш зa Шнaјдерлин би билo бингo
Не, кoгa би зaминaл Флеч, a и Керик е вo гoдини и ќе биде рoтирaн oд нaреднa сезoнa, ќе имa местo,пoгoтoвo кoгa Рoмa би ни бaрaлa прегoлемa сумa зa Кевин a и тoј пoчнa дa се филмa....вaквa сoлуцијa би билa тoп спoред мене, aкo мoже дa се пресвиди декa би игрaле и вo ЛШ ќе имa прoстoр зa секoгo.Тогаш ќе мора да го продадеме Ерера.![]()