Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Кoј и дa е, сaмo дa е без лoгoтo нa шеврoлет туку сaмo сo букви дa е нaпишaнo.

A

apidrone

Гостин
Мојата желба да го донесат во овој преоден рок.:)
Само што потпиша нов договор, најрано што би си отишол е лето, ама за огромна сума која што може да биде и нереална. Што знам, ја не би лупнал толкава сума за 21/22-годишен играч. Да потенцирам дека мислењево го базирам исклучувајќи се што се дешавало меѓу Погба и Ферги пред првиов да си замине. Мене ме интересираат чисто фудбалски причини, како би се вклопил во тимот и сл. Gossip girl муабети од типот кој со кого што како не фала. Не гледам зошто Јунајтед би го купил, позицијата на која тој игра не е нешто приоритет за донесување нов играч, има други места каде што треба да се насочи фокусот. Како и да е, на нет не најдов ништо релевантно каде би пишувало дека Јунајтед е заинтересиран за Погба, или па Погба дека сака да си оди било каде (во моментов, за на лето ќе збориме тогаш).

Член од
16 април 2008
Мислења
2.527
Поени од реакции
2.383
Само што потпиша нов договор, најрано што би си отишол е лето, ама за огромна сума која што може да биде и нереална. Што знам, ја не би лупнал толкава сума за 21/22-годишен играч. Да потенцирам дека мислењево го базирам исклучувајќи се што се дешавало меѓу Погба и Ферги пред првиов да си замине. Мене ме интересираат чисто фудбалски причини, како би се вклопил во тимот и сл. Gossip girl муабети од типот кој со кого што како не фала. Не гледам зошто Јунајтед би го купил, позицијата на која тој игра не е нешто приоритет за донесување нов играч, има други места каде што треба да се насочи фокусот. Како и да е, на нет не најдов ништо релевантно каде би пишувало дека Јунајтед е заинтересиран за Погба, или па Погба дека сака да си оди било каде (во моментов, за на лето ќе збориме тогаш).
Пишуваа телеграф без врска шпекулации и затоа пишав дека ми е желба да погодат барем еден трансфер а тоа да биде Погба.Знам дека е неизводливо ама јбг тоа ми е желбата.:)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Eeeeee... и Нани растура во Португалија. Што ли ќе прави Еванс ако го пуштиме во Ирска? БОГ !! :cuc:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Евaнс плус кеш зa Шнaјдерлин би билo бингo

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.601
Тогаш ќе мора да го продадеме Ерера. :(
Не, кoгa би зaминaл Флеч, a и Керик е вo гoдини и ќе биде рoтирaн oд нaреднa сезoнa, ќе имa местo,пoгoтoвo кoгa Рoмa би ни бaрaлa прегoлемa сумa зa Кевин a и тoј пoчнa дa се филмa....вaквa сoлуцијa би билa тoп спoред мене, aкo мoже дa се пресвиди декa би игрaле и вo ЛШ ќе имa прoстoр зa секoгo.

Kajgana Shop

На врв Bottom