PSX Game Shop во ТЦ Буњаковец, горе на спрат гледа кон задниот дел, од страната кон Карпош. Ќе ти каже сѐ што те интересира.mi treba edno info,imam ps3,fw 3.72,sea so update e 4.66,mi spomnaa treba da se cipuva so e3 flesher,okolu 120 evra ,ima lii nekoj toa sto go napravil,kade i kolku,pozzz
Dali uste go prodavas PS3 ?Sega za sega ja imam (dodusa imam dve taka da...)
ako vekje ne si mi svrtel preku pazar3 vrti na 071-212-062 Poz
Мислам дека ја имам, треба да проверам дома. Колку идат?Има некој што ја продава pes 13 за ps3 ? ако има некој нека ме контактира
Ej a mozes online da ja igras ???Мислам дека ја имам, треба да проверам дома. Колку идат?
Ако е апдејтуван на верзија понова од 3.55 OFW мора да се флешува со хардверски флешер, не може да се џејлбрејкува без тоа. Мора прво да се симне на 3.55 па после да се џејлбрејкува. Тоа симнување чини 3.000. Каков PS3 ти е, Fat, Slim, SuperSlim? Кој е CECH бројот?Mozam li da jailbreakuvam ps3 abdejtuvan preku lan i kako ili treba kaj majstor da go nosam koj mi bara 3000 den. da go napravi.
Fat CECH 04Ако е апдејтуван на верзија понова од 3.55 OFW мора да се флешува со хардверски флешер, не може да се џејлбрејкува без тоа. Мора прво да се симне на 3.55 па после да се џејлбрејкува. Тоа симнување чини 3.000. Каков PS3 ти е, Fat, Slim, SuperSlim? Кој е CECH бројот?