Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леле бе види гo бе, aбе тебе ствaрнo чoек ништo не мoже дa ти дoкaже. 1,55 нa Милaн дoмa прoтив Атaлaнтa е гoлемa квoтa, не мизеријa. Тoa штo местaт е другa причa. Милaн дoмa прoтив екипи кaкo Киевo, Атaлaнтa, Пaрмa и oстaли требa дa имa квoтa 1.45 мaксимум. 1.9 зa 1ит1 дoмa прoтив вaкви бoш екипи е вaлуе бет.
Валуе бет и Милан се два спротивни поими. Освен ако играш контра нив.

Последно уредено:
10940567_1533838286872733_3622453834242616340_n.jpg

Знаете која е оваа онлајн страна за кладење?

Звезда - Задар H2 13.5 ( 1.95 ) Звезда се веќе измрцварени од натпревари и очигледно е дека веќе имаат пад во форма , Задар на последниве 8 натпревари имаат 7 победи и денеска ќе ги имаат сите играчи на располагање , додека пак Звезда ќе ги одмара клучните играчи ... Така да верувам дека Задар ќе даде добар отпор и нема да изгуби со повеќе од 15 разлика , со оглед на тоа како стојат работите во моментов е многу тешко да ја надминат оваа граница и ова ми е најсигурен тип за играње во овој натпревар ...
На друг тикет ми е изиграна да победи Задар ( квота 8.20 ) , врзана со Австрија - Тунис ракомет X ( 7.50 ) - уплата 100 ден , ако помине помине ....

Последно уредено:
Jas bi odel za denes na Lazarov +8.5 , mi izgleda kako dosta solidna granica. Ke vlezat mnogu motivirano i odmoreno na teret, so ogled na toa deka Kire izveduva i sedmerci mislam deka lesno bi ja pominal granicata od 8 gola, ocekuvam barem 10 gola na Lazarov :)[DOUBLEPOST=1421677941][/DOUBLEPOST]Se brzam nemam vreme za analiza. Premn visok koff na Austrija , Austrija e dobar tim i ima 7 bundesligashi vo timot i najdobriot strelec vo bundesligata, i uste 2ca koj se vo top 5 vo BL (Webber, Santos...), imat dobra odbrana, sjajni krila. Po mene KEC kako planina,eve na kratko nesto koj sakat neka ja igrat. jas vekje ja izigrav
Austrija – Tunis 1 @ 2.05

Последно уредено:
Тешки рекетераи се и овие унибет, пробувам да уплатам 45 евра и ми вика голема уплата треба да ви наплатиме додатни 2.98 евра за одобрение :facepalm:, максимално може да одиграте 11 евра на овој тикет.
Bet365 немаш вакви разноразни глупости.........проверен сајт.........е сега лимитирани се на играчи на НБА,ете нема ни за ракометарите ништо,али сепак останува убедливо најдобар сајт

Bet365 немаш вакви разноразни глупости.........проверен сајт.........е сега лимитирани се на играчи на НБА,ете нема ни за ракометарите ништо,али сепак останува убедливо најдобар сајт
Паралелно играм и таму, унибет немав играно долго време, но само таму најдов ракомет и затоа ставив пак пари. Инаку играм бет365, пинакл, маратонбет, унибет во вакви моменти кога само таму има играчи :)

Незнам како се снаоѓате во бетсити, моментално шо сум сега има тука бетсити и отворив викам чекај да изиграм нешто на играјачи неможам да се снајам, исто и во моцарт не гледам, ако може некој да ми пушти линк од играјачите на светково ракомет и од НБА вечер, од моцарт или бетсити.

Да ри ебам и белорусија и пичке материн
+3.5 на бразил имаше дадено 1.3 коеф и го ставив на тикетот со најголема уплата денес. Белорусија се банда без команда не тепаат денес, можно е да губат

Незнам како се снаоѓате во бетсити, моментално шо сум сега има тука бетсити и отворив викам чекај да изиграм нешто на играјачи неможам да се снајам, исто и во моцарт не гледам, ако може некој да ми пушти линк од играјачите на светково ракомет и од НБА вечер, од моцарт или бетсити.
https://www.mozzartbet.com/#55-19012015 nba mozzartvo
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/kvote-pdf desno dodatok za ponedelnik za igraci (samo nz dali vazat i za tuka ako nekoj odiral igraci vo mozart neka potvrdi)

Inaku vo betcity Ruski bilten simni

Ви кажав дека во Моцарт неможат да се играат ракометни играчи тој додаток важи за Србија,проверено е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom