- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Знам, него муабетот ми е колку време беше повреден?
Од 2012
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, него муабетот ми е колку време беше повреден?
Во превод залудно потрошени сат и полГо глеав Јуве 90 минути Лихштајнер не играше
![]()

Да, се надевам на уште многу залудно потрешени саат и пол во животовВо превод залудно потрошени сат и пол![]()

ЛихштајнерфобијаДа, се надевам на уште многу залудно потрешени саат и пол во животов![]()

ти бе кими да не си го згрешил јузер нејмов да не требало да биде мими?Муабетот пред месец , како Милан бил едини сериозен конкурент за 3то место, другиве џабе играле, башка пред се они имале РЕНОМЕ... имаат реноме да губат од Сасуоло и Аталанта

Gabe e sto i da se pise. Toa gomnoto de laurentis sto ne iskoci sega da se ligavi. Ubedlivo najsugav tim se napoli. Izgleda najdobro e da se place i ligavi po sudii vo italija, ako nisto drugo barem nekoj poklon ke dobies vo idnina kako sugaavive vceraВчера наполи тепаше , а во два наврати за игра со рака у 16 на Лацио не му беше свирен пенал... нешо да спомнете имате ?![]()
Имам еден предлог.Пошто анкетата од горе е и повеке од смешна,да се тргне таа и на нејзино место да се стави анкета со прашање кој е помизерен во моментов - Милан или Интер?Нека има 3 опции - Милан Интер и исти курац.Баш ме интересира кој ке ''победи''![]()

И на Милан голот беше од офсајд.