Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Го глеав Јуве 90 минути Лихштајнер не играше
SANDCASTLES.png

Муабетот пред месец , како Милан бил едини сериозен конкурент за 3то место, другиве џабе играле, башка пред се они имале РЕНОМЕ... имаат реноме да губат од Сасуоло и Аталанта
ти бе кими да не си го згрешил јузер нејмов да не требало да биде мими? :цицки:

и наравно дека милан се сеуште фаворити за трето место, мими! :ojeaa:

Имам еден предлог.Пошто анкетата од горе е и повеке од смешна,да се тргне таа и на нејзино место да се стави анкета со прашање кој е помизерен во моментов - Милан или Интер?Нека има 3 опции - Милан Интер и исти курац.Баш ме интересира кој ке ''победи'' :D

сите хејтери гласале за наполи, иако знаат дека нема логика тоа :tapp:

Вчера наполи тепаше , а во два наврати за игра со рака у 16 на Лацио не му беше свирен пенал... нешо да спомнете имате ? :kafence:

Вчера наполи тепаше , а во два наврати за игра со рака у 16 на Лацио не му беше свирен пенал... нешо да спомнете имате ? :kafence:
Gabe e sto i da se pise. Toa gomnoto de laurentis sto ne iskoci sega da se ligavi. Ubedlivo najsugav tim se napoli. Izgleda najdobro e da se place i ligavi po sudii vo italija, ako nisto drugo barem nekoj poklon ke dobies vo idnina kako sugaavive vcera

Имам еден предлог.Пошто анкетата од горе е и повеке од смешна,да се тргне таа и на нејзино место да се стави анкета со прашање кој е помизерен во моментов - Милан или Интер?Нека има 3 опции - Милан Интер и исти курац.Баш ме интересира кој ке ''победи'' :D

Победникот се знае, ,,Исти курац‘‘ . :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom