Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме на муабетот, да споделам за вечер:

Anderson - Schwartzman - 1, 1.13

Шварцман на тврда подлога минатата година има одиграно се на се 3 натпревари. Класичен земјаш. Годинава во Окланд на тврда подлога на сечие изненадување го победи Гарсија Лопез, за потоа да изгуби од Јанг. Сепак ова е Гренслем турнир и Андерсон рутински ќе го исшамара аргентинецот.

Nadal - Youzhny - 1, 1.12

Гледам дека коефициентот оди угоре за Надал. Јужни годинава, 3 натпревари, 3 порази. И тоа од Валашвили, Савиљ, Багдатис. Надал лани изгуби во финале од Вавринка на АО, така да брани бодови годинава. А и супер му тргна оваа година, така да остајте и повреди и се на страна. Плус и со Јужни има 5/5 досега.

Инаку не ме бидува многу за анализа, ама се трудам по малку.

Плискова Каролина - Родина - 1, 1.2
И ова е зицер ко горниве кој не знам како да го анализирам. Едноставно Каролина е поосветена на тенисот, поистрајна, поупорна (и на крај краева повисока :) ) од нејзината денешна противничка.

Овие немаат кај да бегаат, ќе видам до после има време уште на некое инфо ако наидам добро, ако не овие 3те, 1.50 коефициент, на 100 евра, 50 евра :)
Gasquet исто доста е сигурен може да се додаде во овие.

Иво Карлович исто треба да победи, добар е за на тикет.

Плус тикет,
Барселона 2
Будучност 2
ПСЖ 1 и Т1
Јувентус 1
Андерлехт 1
Полска 2

Вкупно коефициент 4.05
На 1000ка , 50 евриња ќар.

Плус тениси АО за ноќеска што може да се додадат апла фаворити,
Кевин Андерсон
Клижан 1.25?!!?!?!
Гофан
Мареј
Надал
Бердих
Робредо
Федерер
Киргиос

Милина се утакмициве :)
Ноќеска ,Оклахома -7.5,би требало да излезе,мада кој игра НБА сега кога стартува АО :D

Јуве Гг3+
Севиља ГГ3+
Елче ГГ3+
Спортинг ГГ3+

ПА ДАЈ МИ ЕДНАШ бе ... и ја сум дете, да се израдувам малце :'(

Спортинг 1-0, Нани од пенал
Ајде магијо, идемо :)

Ај зa Дрaгoнoт знaм декa трoлa, Џoни гo хејтa Милaн зaтoa штo 1000 пaти гo турнaлa нa тикет aмa зa другиве штo ме убедувaaт зa Милaн ми е чуднo, дaли трoлaaт или се тoлку oгрaничени пa немoжaт дa скoнтaaт? :confused:[DOUBLEPOST=1421615533][/DOUBLEPOST]@Tomasino Дaј истипувaј зa утре некoј рaкoмет, гледaм имa убaви пaрoви.

Последно уредено:
Марсеј ја гледа ли некој ? ќе победат ли бидејќи уште неа ја чекам.

Anderson,Chardy,Matosevic,Rosol,Mayer,Karlovic,Groth,Kyrgios,Troicki,Berdych i Murray po 3:0,Gajdosova,Konjuh,Voegele,Beck,Safarova.

Matosevic -1.5setovi,Groth pomalku 1.5 brejkovi vo prv set(jak server vs soliden igrac),Kyrgios 2:0 posle prvite dva seta,Troicki 1-1..

Groth tajbrejk vo natprevar,Rosol tajbrejk,Thompson tajbrejk,Gulbis tajbrejk

Kyrgios 3:0,Safarova 2:0,Arruabarrena +1.5,Sousa,Karlovic tajbrejk.

Ostanati sportovi,Oklahoma -6.5 (namalen),Winnipeg individualno + hokej i Detroit cisti 1.Bi trebalo da e golem zicer Detroit,ne veruavm deka nema da pobedat.Cista metla realno.

betcity

GL :)

.
Getafe : Real Madrid
betslip_delete.png

Конечен Тип
2
1,25
2.
PSG : Evian Thonon G.
betslip_delete.png

Конечен Тип
1
1,20
3.
Atl. Madrid : Granada
betslip_delete.png

Конечен Тип
1
1,20
4.
Juventus : Verona
betslip_delete.png

Конечен Тип
1
1,20
sto mislite za ovie na 1000den uplata ?
of lele ke si crkna od maka sto ne gi uplativ kakva skapana sreka imam ccc

Ај зa Дрaгoнoт знaм декa трoлa, Џoни гo хејтa Милaн зaтoa штo 1000 пaти гo турнaлa нa тикет aмa зa другиве штo ме убедувaaт зa Милaн ми е чуднo, дaли трoлaaт или се тoлку oгрaничени пa немoжaт дa скoнтaaт? :confused:[DOUBLEPOST=1421615533][/DOUBLEPOST]@Tomasino Дaј истипувaј зa утре некoј рaкoмет, гледaм имa убaви пaрoви.
Шо да те тролаат, резултатите го кажуваат спротивното. Милан има 6 победи во 19 кола. Што сакаш повеќе? Со било кој да игра не е сигурен, а за 1,5 коеф да не прајме муабет. Кикснал 13 пати до пола сезона, да го игравме обратно не мора сите 13, барем 5-6 пати ќе се збогатевме. Не ги играм ниту ги глеам ич, ја сеир си глеам само.

Ете глеаш победиле со Лацио и Наполи, баш кога и не биле фаворити (барем со Наполи). И сеа од останатите 17 утакмици добиле само 4 и ти спомнуваш некакви местења?

Ти играш за да фатиш, не за да го вадиш Милан или да избореле ЛШ. Од Италија се знае, само Јувентус се игра било кај да игра, од 38 кола 35 пати ќе го фатиш, ако со Рома и Наполи ги играш само да не изгубат, не да победат.

1-0 Марсеј :vozbud::vozbud:
Ваљда ќе заврши така, инаку не се сеќавам во животот таква фантастична недела да сум имал, утре кога ќе ги однесам од петокот-саботата и денес вкупно 6 тикети да ми исплатат. :kezec:
:zloo: :ајнапиво:

1-0 Марсеј :vozbud::vozbud:
Ваљда ќе заврши така, инаку не се сеќавам во животот таква фантастична недела да сум имал, утре кога ќе ги однесам од петокот-саботата и денес 6 тикети да ми исплатат. :kezec:
:zloo: :ајнапиво:
За мене Амстел, може :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom