Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За денес ама овие во систем
Милан 1-1и2-3
Сити 1-1и2-3
Барса 2-2и2-3
Бенфика 2-2и2-3
Марсеј 1-1и2-3

Аргентина - Полска 2 1.20?
Хен 5.5 2.05?

Да имам милион евра милион ќе ставам на 2ка денес за Полска.
Аргентина се мачеше да извади победа со АЛЖИР,наместија утакмица со Данците и сега ќе ги праиме шампиони?
Поклон 1.20,фала.

Плус тикет,
Барселона 2
Будучност 2
ПСЖ 1 и Т1
Јувентус 1
Андерлехт 1
Полска 2

Вкупно коефициент 4.05
На 1000ка , 50 евриња ќар.

Плус тениси АО за ноќеска што може да се додадат апла фаворити,
Кевин Андерсон
Клижан 1.25?!!?!?!
Гофан
Мареј
Надал
Бердих
Робредо
Федерер
Киргиос

Ги гледам Гетафе-Реал и нешто не ми се свиѓа што изиграв 2и 3+ за реал 1.65, овие Гетафе му изблокираја секој можен шут на реаловци.

tiket1.jpg tiket2.jpg
Ги видов тикетиве на фб, на народски тикет по 10000ки :O

Откако првото полувреме завршува 0-0 а јас ја чекам т2,второто полувреме за 5 минути мојот тим дава два гола?
500px-What-kind-of-sorcery-is-this.jpg

Во стилот на драгонски :D

Џони не се жали у гз си праен. Денес Реал, завчера Ајакс, пред тоа Паок Грците. :D

Detroit - Buffalo 1 ( 1.50 )
Winipeg - Arizona 1 ( 1.70 ) ....
Detroit se golemi favoriti na ovoj natprevar protiv ocajnite i posledni na tabela Buffalo ..
Winipeg se vo odlicna forma vo poslednive natprevari i imaat vrzano 4 pobedi vo serija , dodeka pak Arizona e slaba ekipa so los kvalitet , Winipeg ima i odlicna serija protiv niv na domasen teren , veruvam deka i deneska ke gi dobijat ...

Последно уредено:
Џони не се жали у гз си праен. Денес Реал, завчера Ајакс, пред тоа Паок Грците. :D

Ајакс ко ја имав не се важи бидејќи Звезда неписмените изгубија,Паок ја имав 2+ што значи и таа не се важи

Ако сака некој "дојава" и воедно да откријам дали е вистинска т.е. дали и него ќе му ја даде истата утакмица ко мене нека ми се јави во порака

На едно ја имам Реал 2и10.5+корнери а на друго 2и4+ ни едно ни друго :pos:

Едит: плус 6 корнери паднаат за 1 минута :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom