Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не се слaби дoмa дa ги исплескaaт Лaциo и Нaпoли(мoментaлнo нaјсериoзните кaндидaти зa Л.Ш) a слaби се зa Атaлaнтa. Знaчи притисoк ми се кревa кoa ќе прoчитaм вaквa рaбoтa. Местaт бе Стефaн, МЕСТАТ. Пoгледни сo Атaлaнтa, две гoдини пo ред игрaaт 3 зa 3, јa ги изигрaв зaтoa штo мислев декa ќе се бoрaт зa гoре, нa 5-6 бoдa се oд Л.Ш. Нaреднaтa, вo Бергaмo нa прoлет, aкo не им требa нa Атaлaнтa зa oпстaнoк a Милaн се бoри зa плaсмaн, ќе пoдигнaм 3000 еврa кредит ие гo стaвaм нa 2кa.
Милан лани беше 8ми.

Да..8миот од лани не е слаб, туку мести утакмици за кладилница. И годинава е 8мо место..тоа не дека толку им е квалитетот..него им кажале од Копачка мора да изгубите и 8ми да бидете и затоа..

Ау со ова местење, не ми се влага на темата. Кој падне на тикет, наместено е :oleee:

Не се слaби дoмa дa ги исплескaaт Лaциo и Нaпoли(мoментaлнo нaјсериoзните кaндидaти зa Л.Ш) a слaби се зa Атaлaнтa. Знaчи притисoк ми се кревa кoa ќе прoчитaм вaквa рaбoтa. Местaт бе Стефaн, МЕСТАТ. Пoгледни сo Атaлaнтa, две гoдини пo ред игрaaт 3 зa 3, јa ги изигрaв зaтoa штo мислев декa ќе се бoрaт зa гoре, нa 5-6 бoдa се oд Л.Ш. Нaреднaтa, вo Бергaмo нa прoлет, aкo не им требa нa Атaлaнтa зa oпстaнoк a Милaн се бoри зa плaсмaн, ќе пoдигнaм 3000 еврa кредит ие гo стaвaм нa 2кa.

Јас разбирам дека Милан се најместачка екипа,но сакам да ти потенцирам дека и да играат реално пак ќе изгубат бидејќи се неспособни..ете и со Палермо ја наместија?..и со Саусоло?..толку му е силата бе другар,врска немаат од фудбал и овие бодови што ги имаат му се многу според мене

Браво, браво само така Јуве, 2-0 за 7 минути, рајат со нив сега
Уште Спортинг ајде идемо жустрооо!

Милан се општо мизерија , не дека местат:
Пред 2 недлеи против Сасуоло дома у првенство, хаос. Тотален хаос. Тешки мизерии.
Пред 4-5 дена во купот исто против Сасуоло, на среќа, едвај. И тоа Сасуоло беше без најдобрата офанзивна тројка.
Денес ги гледав со Аталанта, мизерија од екипа, само Шарави добро напаѓаше,остатоко импотентни.
Инзаги им е менаџер. Доволно кажано тука. Цела екипа се срање. Ништо не им штима.
Церси морон, играше супер коа беше у Торино, ојде у Атлетико и се запусти, а Милан ко шо си имат полиса у последните 4-5 години , купувај се шо не вреде. Т.е. на позајмица е.

Не заебавајте наместена. Фацата на Галиани кажуваше се.
Пази ги денес : http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/ac-milan-put-up-two-5000387

Цел свет им се смее.
Не оти местат,оти не ги бива за играње фудбал.
Ае да видеме статистика од денес :

Милан 5 шута у гол , Аталанта 6.
Милан 5 шута вон гол, Аталанта 6.
Милан 11 корни, Аталанта 4.

Од утакмицата со Сасуоло во купот( Сасуоло беше без тројцата најдобри офанзивци) :

Милан шутеви у гол 8, Сасуоло 6.
Милан шутеви вон гол 3, Сасуоло 4.
Милан корни 8, Сасуоло 4.

Од утакмицата со Торино у Сериа А :

Торино шут у гол 5, Милан 1.
Тороно шут вон гол 15, Милан 5.
Торино корнери 9, Милан 0.

И шо е Милан толку специјален за да добива 1.4-1.5 коеф за победа ??

И нормално, Милан ако не тепа , наместена е.
Крај на дискусија.

И да и ја ги игра и тоа сингл, оти мислеше дека конечно со тројка у напад ( Шарави,Церси и Менез) против просечна Аталанта ,конечно ќе победат. Ама оваа екипа едноставно не ја бива !! Ко шо не го биваше Лузерпул на почеток на сезона.

Кога сме на муабетот, да споделам за вечер:

Anderson - Schwartzman - 1, 1.13

Шварцман на тврда подлога минатата година има одиграно се на се 3 натпревари. Класичен земјаш. Годинава во Окланд на тврда подлога на сечие изненадување го победи Гарсија Лопез, за потоа да изгуби од Јанг. Сепак ова е Гренслем турнир и Андерсон рутински ќе го исшамара аргентинецот.

Nadal - Youzhny - 1, 1.12

Гледам дека коефициентот оди угоре за Надал. Јужни годинава, 3 натпревари, 3 порази. И тоа од Валашвили, Савиљ, Багдатис. Надал лани изгуби во финале од Вавринка на АО, така да брани бодови годинава. А и супер му тргна оваа година, така да остајте и повреди и се на страна. Плус и со Јужни има 5/5 досега.

Инаку не ме бидува многу за анализа, ама се трудам по малку.

Плискова Каролина - Родина - 1, 1.2
И ова е зицер ко горниве кој не знам како да го анализирам. Едноставно Каролина е поосветена на тенисот, поистрајна, поупорна (и на крај краева повисока :) ) од нејзината денешна противничка.

Овие немаат кај да бегаат, ќе видам до после има време уште на некое инфо ако наидам добро, ако не овие 3те, 1.50 коефициент, на 100 евра, 50 евра :)

Кога сме на муабетот, да споделам за вечер:

Anderson - Schwartzman - 1, 1.13

Шварцман на тврда подлога минатата година има одиграно се на се 3 натпревари. Класичен земјаш. Годинава во Окланд на тврда подлога на сечие изненадување го победи Гарсија Лопез, за потоа да изгуби од Јанг. Сепак ова е Гренслем турнир и Андерсон рутински ќе го исшамара аргентинецот.

Nadal - Youzhny - 1, 1.12

Гледам дека коефициентот оди угоре за Надал. Јужни годинава, 3 натпревари, 3 порази. И тоа од Валашвили, Савиљ, Багдатис. Надал лани изгуби во финале од Вавринка на АО, така да брани бодови годинава. А и супер му тргна оваа година, така да остајте и повреди и се на страна. Плус и со Јужни има 5/5 досега.

Инаку не ме бидува многу за анализа, ама се трудам по малку.

Плискова Каролина - Родина - 1, 1.2
И ова е зицер ко горниве кој не знам како да го анализирам. Едноставно Каролина е поосветена на тенисот, поистрајна, поупорна (и на крај краева повисока :) ) од нејзината денешна противничка.

Овие немаат кај да бегаат, ќе видам до после има време уште на некое инфо ако наидам добро, ако не овие 3те, 1.50 коефициент, на 100 евра, 50 евра :)

edit: Андерсон и Надал по 1.15 во копачка.

Елче и Севиља жолти 7.5- за 7000 или една за 1200
Марсеј 3+ гола и Шпанциве 7+гола за 3200 или една за 800

Ајде диносауруси мили мои дајте..

Значи Милан е послаб од Аталанта, така? Тоа ме убедувате?
Милан сезонава со појаките екипи во Италија, реми со Рома, Интер, Фиорентина и Сампдорија, победа над Лацио и Наполи, минимален пораз од Јуве 1-0. Табела пред мечот 8(26б).
Аталанта сезонава со појаките, порази од сите што ги набројав горе освен реми со Наполи. Табела пред мечот 17(17 б)
По играчки кадар да не набројувам, на секоја позиција Милан е поквалитетен од Аталанта (165 милионска екипа против 50 милионска).

Незнам зашто воопшто се трудам да се објаснувам :confused:

Има некој при рака некоја анализа или најава за скоро сите вечерни натпревари во АО небитно дали на македонски или на балкански,ќе му бидам многу благодарен :)))))))

Има некој при рака некоја анализа или најава за скоро сите вечерни натпревари во АО небитно дали на македонски или на балкански,ќе му бидам многу благодарен :)))))))
Па и да му плаќаат на некој не верувам дека ќе пише анализа за 60+ меча во еден ден..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom