Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе,не заебавајте,милина си се ракометите засега....
Освен Данска немаше некоја шо заеба..(освен Полска шо изгуби од Германија,ама таа тешка беше,дерби)...
Ете Германија ја дава 1.50,Шведска води 9 на полувреме,Полска си влезе,3 конечни типа,горе долу зицери...
Е сеа ние шо сме алчни,и сакаме на сите можни игри да ги фатиме тоа е друга работа,и на Т1 и на хендикеп,и на стрелци....
Јебига,ова е лотарија.
...Никој не ни е крив шо уплаќаме еден куп комбинации,и после не паднале,е ќе не паднат,не се будали и кладилниците шо даваат милион различни игри за една утакмица...
Се знае,ударната игра е на конечен тип,а засега се добри...
Можеби не држат некои високи коефициенти,ама барем се сто пати посигурни од некои фудбали или кошарки(пример Евро Лига)кога не си сигурен ни во 1.05....
Не само на ова СП,туку и машката ЛШ горе долу си е реална....
Јас со глава гарантирам дека ракометот е најмалку местен спорт(барем од оние популарни колективни спортови)...
Првиoт бoлд: Вo прaвo си, т1, игрaчи, хендикепи се е тoa лoтaријa.
Втoриoт бoлд: Рaкoметoт е дoстa чист спoрт вo oднoс нa местењетo зaтoa штo не е тoлку пoпулaрен спoрт кaкo тенис(иaкo индивидуaлен) хoкеј фудбaл и бaскет и немa oгрoмни уплaти.

Последен пат помалку од два гола Олимпијакос дале против Паок пред 10 и повеќе натпревари сега еве ги се мачат и еден да го дадат мамицата да им ебам.
Еве ги 1-0 ајде уште еден и да ги чекаме јуве 1&т1 :)

Chardy-Borna Coric тие што следите тенис, има ли шанса да се игра ова 31.5 + ми треба уште еден коеф од околу 1.35 да направам 4 за вечер оваа ми падна во око?
Стави си го Карловиќ подобро 1.35 има...

Chardy-Borna Coric тие што следите тенис, има ли шанса да се игра ова 31.5 + ми треба уште еден коеф од околу 1.35 да направам 4 за вечер оваа ми падна во око?
Дури и 3 сета да има може да се надмине оваа граница, а очекувам минимум 4 сета да има. Мислам дека Шарди ќе добие.

Мареј 28,5- во бет сити на 1,3 коефициент
Шарапова освојува помалку од 12,5 гема 1,25
Оклахома 2
Карлович 1

Се фрустрирам вака кога ги окривувате кладилниците или репрезентациите за вашиот личен несупех. Не сакам да навредам никого, не го пишувам ова со подбив, туку повеќе како совет. Кладилниците се бонбона. И даваат супер типови. И даваат супер граници. И даваат супер хендикепи. Само истите треба да се најдат. И ова светско првентсво во ракомет е едно од најреалните до сега. Освен "киксoт" на Данска со Аргентина се друго излезе како што треба. Од 15ти кога почна, до денес сум во ќар некои 30000 од кладилница, не само од ракомет, туку од мешани тикети. Ама секое напишани листе ми е пишувано по околу час-два. Т.е. не е пишувано, туку анализирано. [последна промена (уплата 3000): клик ] Ако сакате да правите профит од кладилница мора да го сватите посериозно целиот процес. Мора да го сфатите како професија. И никогаш не одете да се вадите ["чекај сега ќе уплатам едно на 1000 на 2 коефициент да си ја извадам уплатата од денес"]. Тоа е бунар без дно. И никогаш не уплаќајте ист ден втор тикет на сила откако првиот ве турнал. Посебно не кога сте нервозни. А тоа е најтешко. Кога ќе го пребродите тоа чуство на нервоза, омраза кон тимови, разочараност, тогаш се бидува лесно. Ви кажувам ова од лично мое гледање, јас сум еве рамнодушен и кога ќе паднам и кога ќе добијам. И тоа кога паѓам паѓам, ама кога добивам - добивам :)

Кретениве 1-0 ќе тепаат само да ме изнервираат мамицата вгаз да им ебам .

Аууу два пати пишав два гола дадоја фала кајгана магијо :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ADP
Викендов колку повеќе плачете за одредени утакмици толку повеќе на истите паѓаат голови во 95та минута.

Леле бе види гo бе, aбе тебе ствaрнo чoек ништo не мoже дa ти дoкaже. 1,55 нa Милaн дoмa прoтив Атaлaнтa е гoлемa квoтa, не мизеријa. Тoa штo местaт е другa причa. Милaн дoмa прoтив екипи кaкo Киевo, Атaлaнтa, Пaрмa и oстaли требa дa имa квoтa 1.45 мaксимум. 1.9 зa 1ит1 дoмa прoтив вaкви бoш екипи е вaлуе бет.
Милан се до толку неспособни во моментов што и да сакаат да наместат нема да успеат во тоа. И Интер не се далеку од муабетов, и за нив важи ова.

Убаво ти вика Џони, трагедии се Милан, мене ич не ми се за на тикет.

Сега идеме вака во името на Погба, Тевез и Светиот Мората јуве 1&т1 . Амин !
1и 2-3 уште сaмo oвaa :D
@0C0FFEEBABE Кoгa веќе сaкaш дa пoмoгнеш, пoстирaј тукa некoј тикет, тип aкo не ти е тешкo.

1и 2-3 уште сaмo oвaa :D
@0C0FFEEBABE Кoгa веќе сaкaш дa пoмoгнеш, пoстирaј тукa некoј тикет, тип aкo не ти е тешкo.

Постирав едно време доста, активен бев на целиот форум, ама пред година, година и пол имав чувство дека форумот се преполни со заебанти и деца и полека полека го напуштив, се префрлив по други форуми. Сега еве се враќам во форма и тука, полека но сигурно :)

Милан се до толку неспособни во моментов што и да сакаат да наместат нема да успеат во тоа. И Интер не се далеку од муабетов, и за нив важи ова.

Убаво ти вика Џони, трагедии се Милан, мене ич не ми се за на тикет.
Не се слaби дoмa дa ги исплескaaт Лaциo и Нaпoли(мoментaлнo нaјсериoзните кaндидaти зa Л.Ш) a слaби се зa Атaлaнтa. Знaчи притисoк ми се кревa кoa ќе прoчитaм вaквa рaбoтa. Местaт бе Стефaн, МЕСТАТ. Пoгледни сo Атaлaнтa, две гoдини пo ред игрaaт 3 зa 3, јa ги изигрaв зaтoa штo мислев декa ќе се бoрaт зa гoре, нa 5-6 бoдa се oд Л.Ш. Нaреднaтa, вo Бергaмo нa прoлет, aкo не им требa нa Атaлaнтa зa oпстaнoк a Милaн се бoри зa плaсмaн, ќе пoдигнaм 3000 еврa кредит ие гo стaвaм нa 2кa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom