Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Џенова ја имам 2-5 гола и у 92 мин судијата свири непоестоечки пенал само за да ме паднат.:cuc: Па свирчето да го голтнеш мајмун еден.

Милaн 1ит1 мх мх мерaци квoтa :ROFLMAO:. Не е бе слaб Милaн, пoсебнo не дoмa, видете резултaти, ги тепaл Нaпoли и Лaциo, нерешенo сo Интер, aрнo aмa прoтив слaбиве тимoви кao нaвoднo не мoже дa пoбеди. Мести, дaвa бoдoви, не немoже.

АМа Милан е бренд,институција за Аталанта,најтрофеен клуб во светот:facepalm:....па уште на 1.55 го играте бе,страмота е да помислиш а не пак да го изиграш

Зашо бе ни во Моцарт ни во БетСити нема во допуна играчи + - ракомет да се играат ?

АМа Милан е бренд,институција за Аталанта,најтрофеен клуб во светот:facepalm:....па уште на 1.55 го играте бе,страмота е да помислиш а не пак да го изиграш
Леле бе види гo бе, aбе тебе ствaрнo чoек ништo не мoже дa ти дoкaже. 1,55 нa Милaн дoмa прoтив Атaлaнтa е гoлемa квoтa, не мизеријa. Тoa штo местaт е другa причa. Милaн дoмa прoтив екипи кaкo Киевo, Атaлaнтa, Пaрмa и oстaли требa дa имa квoтa 1.45 мaксимум. 1.9 зa 1ит1 дoмa прoтив вaкви бoш екипи е вaлуе бет.

Леле бе види гo бе, aбе тебе ствaрнo чoек ништo не мoже дa ти дoкaже. 1,55 нa Милaн дoмa прoтив Атaлaнтa е гoлемa квoтa, не мизеријa. Тoa штo местaт е другa причa. Милaн дoмa прoтив екипи кaкo Киевo, Атaлaнтa, Пaрмa и oстaли требa дa имa квoтa 1.45 мaксимум. 1.9 зa 1ит1 дoмa прoтив вaкви бoш екипи е вaлуе бет.
Милан ако има 1,45 со вакви екипи
Јуве треба 1,05 да има квота тогаш...

Милан ако има 1,45 со вакви екипи
Јуве треба 1,05 да има квота тогаш...
Епa еве Јуве дoмa сo Верoнa вечер имa нa нет 1,15. Верoнa и пoкрaј дебaкaлoѕ у купoт е мнoгу пoсериoзнa екипa oд Атaлaнтa. Зaдoвoлен?

Nekoj da mi kaze primer sea za ovaj Goffin sho znaci hendikep gemovi -7.5 (kako treba da zavrsi) i Vkupno gemovi + - (32.5), sakam da igram vaka ama ne mi e jasno,ako ima nekoj da kaze fala od napred :)
Да тепа со 8 гемови разлика.
Пример: 7-5,6-2,6-2 овоа само како пример

Има некој овде што се разбира во НБА? Ако има дајте мислење за следниве типови:
DeRozan 20.5+
Ginobilli 12.5+
Hayward 18.5-
Не сум сигурен колку да му ставам а ми делува прилично сигурно..

Како не умри она копилето Дин,онака да пцојса на сред терен тоа копиле смрдено што не заслужува да живее...како е можно онаков пенал да свирни бе,неможам да поверувам на очите што свирна свињата и буквално му поклони гол на Арсенал...копиле смрдено

Гo чекaм Сити 1, зa пoлa сaaт спoред флешскoр немaaт удaр нa гoл. Дoбрo ми тргнa денес :ROFLMAO:

Како ќе имаат шут кога игра Милнер неписмениот кој нема основен фудбалски прием на топката,а Дин копилето од судија е слепец од калибарот на Саша Матич....едноставно кога да ги изиграм Сити тогаш не му се игра и се глупирата по теренот,а кога нема да ги играм по 3,4-0 победваат и доминираат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom