Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Milan t1
Udinese t1
Parma dava gol
Fiorentina 2+

:D

Беа 0-0 ...сеа се 0-1 .... класичен куропушач ...ми се сере и од Билан и од смрдлињава Удинезе ...а ќе дое некој од фаворитиве, ќе се истепаат ама ќе даат 200гола
Ух... таљани на голови:нинџ: нема везе, со среќа у второ пол.

Незнам брат, јас ги изиграв на еден тикет
Егерт 6.5 - 1.9
Weinhold 4.5 + 1.7

na vtor
Nillson 4.5 - 1.75
Gudjon Sigurson Island 5.5 - 2.3
Имав акаунт шо го користев порано на Унибет и реков ке напрам депозит ама сеа глеам дека минумум е 15 евра а јас на Скрилот иам 10 така да ништо не ке можам да уплатам денес

Пoлекa, пoкрoце, имa уште 1 сaaт игрa :love:

Не ме разбирај погрешно,дај боже Милан да влези и да фатиш ..само поентата ми беше дека Милан не е за играње на таков коефициент

Kajgana magijo,aj neka padne uste eden gol kaj Anderlecht i Milan neka ja svrti [emoji5] [emoji4]

Андерлехт 2-0 полувреме и црвен за гостите
Шо би посакале поќе за 1 и 3+
Ама ете 80та скоро уште 2-0 :facepalm:
КОНЕЧНО 3-0 ФАЛА БОГУ КАЈГАНО

Имав акаунт шо го користев порано на Унибет и реков ке напрам депозит ама сеа глеам дека минумум е 15 евра а јас на Скрилот иам 10 така да ништо не ке можам да уплатам денес
Незнам колку е мин, јас 50 лупнав одеднаш и таму и на бет 365 :)

Сити - Арсенал X
Марсеј - Генгамп 1&ГГ
Севиља - Малага X
Тунис - Зелено'ртски X-1
Германија - Русија 1(-4.5)

3/5 ќе ги пуштам..

Ги гледа некој росоњериве имаат ли шанси, напаѓаат ли ? Уште коа ги пишав се двоумев ама си реков ај редно им е против Аталанта и еве ги пак мизерии...

Ги гледа некој росоњериве имаат ли шанси, напаѓаат ли ? Уште коа ги пишав се двоумев ама си реков ај редно им е против Аталанта и еве ги пак мизерии...
Golemi gomna se..veruj mi.gi sledam..tapa se .ali daj boze nekoe cudo i da vrtat,ja gi cekam samo niv za kes..

Ете статички можи да видите дека се изедначени Милан и Аталанта, освен во поседот на топка Милан има предност
upload_2015-1-18_16-44-14.png

Nekoj da mi kaze primer sea za ovaj Goffin sho znaci hendikep gemovi -7.5 (kako treba da zavrsi) i Vkupno gemovi + - (32.5), sakam da igram vaka ama ne mi e jasno,ako ima nekoj da kaze fala od napred :)

Attachments

• df.png
    df.png
    91 KB · Прегледи: 19
На 3 утакмици со Серие А падна гол во 90+3 :eek:

Милaн 1ит1 мх мх мерaци квoтa :ROFLMAO:. Не е бе слaб Милaн, пoсебнo не дoмa, видете резултaти, ги тепaл Нaпoли и Лaциo, нерешенo сo Интер, aрнo aмa прoтив слaбиве тимoви кao нaвoднo не мoже дa пoбеди. Мести, дaвa бoдoви, не немoже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom