Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ух... таљани на головиMilan t1
Udinese t1
Parma dava gol
Fiorentina 2+
Беа 0-0 ...сеа се 0-1 .... класичен куропушач ...ми се сере и од Билан и од смрдлињава Удинезе ...а ќе дое некој од фаворитиве, ќе се истепаат ама ќе даат 200гола
Имав акаунт шо го користев порано на Унибет и реков ке напрам депозит ама сеа глеам дека минумум е 15 евра а јас на Скрилот иам 10 така да ништо не ке можам да уплатам денесНезнам брат, јас ги изиграв на еден тикет
Егерт 6.5 - 1.9
Weinhold 4.5 + 1.7
na vtor
Nillson 4.5 - 1.75
Gudjon Sigurson Island 5.5 - 2.3
Пoлекa, пoкрoце, имa уште 1 сaaт игрa![]()
Незнам колку е мин, јас 50 лупнав одеднаш и таму и на бет 365Имав акаунт шо го користев порано на Унибет и реков ке напрам депозит ама сеа глеам дека минумум е 15 евра а јас на Скрилот иам 10 така да ништо не ке можам да уплатам денес
Golemi gomna se..veruj mi.gi sledam..tapa se .ali daj boze nekoe cudo i da vrtat,ja gi cekam samo niv za kes..Ги гледа некој росоњериве имаат ли шанси, напаѓаат ли ? Уште коа ги пишав се двоумев ама си реков ај редно им е против Аталанта и еве ги пак мизерии...
Милан се стручњаци за давање бодови на екипи што се близу испаѓање.Golemi gomna se..veruj mi.gi sledam..tapa se .ali daj boze nekoe cudo i da vrtat,ja gi cekam samo niv za kes..