Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

Бараме сметководител - женско лице, со или без работно искуство. Задолжително со вашата биографија испратете и слика на таа и таа адреса.

Добро бе, кај со вакви огласи? :facepalm:

Сите што бевте Шарли Ебдо во виртуелниот живот. Во вторник (20 јануари) во 12 ч. пред Апелација ќе имате шанси да бидете Шарли Ебдо и во реалниот живот

Драга дојдов да ти поплачам малку.Трет семестар хаос ми беше,воглавно,најглавно ,заради мене и лошиот time management.Прва година ја поминав супер,на колоквиуми ,во мај,високи оценки и после тоа онака солидно лето.Дојде септември и си мислам абе лесно е ,лани помина супер,а учев стварно за да поминам така и плус полесен материјал.Исто не земав во предвид дека е потежок материјалот и повеќето шо ми викаа дека втора е најтешка и се олабавив премногу во семестаров,а после додека влезеш во ритам е многу тешко...
И така го избуткав некако на две на три ама сега јануари ми е боксинг деј на премиерлигашки кажано,спремам 4 предмета паралелно,збудалев, да имам повеќе пари ќе се дрогирав..уште една недела и после ќе се праам Џонтра 3-4 дена па нов семестар:angel:

Драга,
Не знам од каде да почнам да го средувам мојот живот. Урнебес е. :confused: Како куќа која не била со години исчистена, растурена мислиш бомба паднало у неа, ко не знаеш од кај да почнеш, е слично на тоа е и мојот живот. Зошто јас Драга, зошто?!:place:

Кајги, зошто секогаш кога планирам нешто , никокгаш не се остварува. Ама баш никогаш....

Драга,

21-Kako-izgledaat-raskinuvanjata-na-18-25-i-30godini-kafepauza.mk_.gif

Почнаа да се средуваат работите малку по малку. Уште да поминат испитиве и како нова сум.
Многу убави работи се дешаваат деновиве. Луѓето околу мене се среќни. А кога околу мене има среќа, јас сум уште посреќна.
Дојде пролет.

Маче,

Ај некако успеав да не се нервирам на протестите и контра-протестите и на целиот тој идиотизам што ни се случува у државава, почнав и да не се нервирам на глупиот ни народ што се спротивставувал под закана од пушка и гинел за идеали, а денес ќути како маче, ама како бе да не се нервирам за овие „наставници“ што не го поддржуваат штрајкот на 20ти ?
Како да не се нервирам што во последниве 2 дена на курир видов најмалце 15 статии за тоа како идиоти од Берово, Новаци, Охрид, Прилеп, Радовиш, Крушево и каде уште не, немале да штрајкуваат ?
И после ние викаме „не ни е добро високото образование, затоа ќе правиме таму промени“. Па како да биде добро високото образование кога имаме вакви морони во основно и средно ?

Ми иде да си зеам карта у еден правец за у мајчину...

Дури сабајле видов Вевчанци што направиле, обврски јбг. Како не се најде некој да предложи место животните да го наденеа онака вевчанскиот Радјард Киплинг. Да, тој кој со другар му ги крепел кафаниве а реалноста зборува дека во истите тие биле задолжени и тоа во евра [emoji14]lace:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom