Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Саутемтон дадоа гол, нека издржат до крај, и Аустрија некако да ја тепа Босна со 3 разлика ( што е тешко вероватно) па да идам вечер во град како господин :cool:

Филаделфиа 2 (хокеј) 1.9
Индиана 2 (нба)
Е сега за уште една се мислам дали Менфис 1 или Голден стејт +
Голден стејт игра со Хјустон, две екипи со брутален напад, али ипак границата е 213.5+ шознам.
Дечки мислење за овие две за вие шо пратите НБА.

П.с Темата ја труете со многу глупи постови имате ПП и друга тема пополаки, јес да и јас се дешава да пишам Кајгана меџик или слично али еднаш двапати во денот.

Паниониос ја имам 0до2..сега домаќините утнаа пенал...ај да видиме дали сум толку малер и да после утнат пенал некоја екипа да даде гол во 90+..уште тоа ми се нема десено :D[DOUBLEPOST=1421522402][/DOUBLEPOST]Среќата на моја страна ?
500px-What-kind-of-sorcery-is-this.jpg

Последно уредено:
Алавес - Лас Палмас последна ми е ГГ3+ ајде нека се распуцаат во второ полувреме да им земам убава сума.

Cekam uste Emmen 3+
Psv gg3+
Porto 2 i St.Louis 1
Za okolu 4500den..
Ajde kajgana magijo [emoji5]

За денес од ракометите момци,
Словенија - Белорусија Т2 + 27.5, ова е поклон со оглед на брзата игра на двете селекции,мислам дека ќе има овде преку 65 гола вкупно.
Хрватска - Тунис Т2 + 24.5 , ако продолжи да брани мирко како вчера денес мислам дека и победата на Хрватска може да се стави под знак прашалник,едноставно хаотични беа против Австријците и само искуството им донесе победа,Тунис плус тоа игра и брз ракомет,очекувам голови тука.
Македонија - Иран Т1 + 30.5
За разлика од порано можам да кажам дека играме разновидно во нападот,голови доаѓаат од сите страни и не сме едноставни за читање од противникот,треба да прикажеме само 60% од тоа вчера и ќе одиме над 30 гола сигурно.
Босна за едно полувреме му даде 20 на Иран кој не е никако организиран во одбраната,дефанзивната транзиција им е катастрофа,
Тие што ќе играте на играчи бркајте ги крилата наши на голови,Манасков,Гоце,очекувам да паѓаат голови од нив.
Лајк а бос ;)
Е сеа тоа што не фатив е друго,пошо сум глуп ја стаив и Австрија +29.5 и ја заебав и девојка ми :D
ГЛУП!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom