Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас на таа Бреда четири пати се иам изгорено на 3+ и до крај на сезона не ја играмZwole od 4min 1:0,a ja gi imam 3+[emoji35] [emoji35]
Проблем ли е?Zwole od 4min 1:0,a ja gi imam 3+[emoji35] [emoji35]
za utre ke pises nekoi?Фала и ти да фатиш![]()
даza utre ke pises nekoi?
Саутемтон дадоа гол, нека издржат до крај, и Аустрија некако да ја тепа Босна со 3 разлика ( што е тешко вероватно) па да идам вечер во град како господин![]()
Лајк а босЗа денес од ракометите момци,
Словенија - Белорусија Т2 + 27.5, ова е поклон со оглед на брзата игра на двете селекции,мислам дека ќе има овде преку 65 гола вкупно.
Хрватска - Тунис Т2 + 24.5 , ако продолжи да брани мирко како вчера денес мислам дека и победата на Хрватска може да се стави под знак прашалник,едноставно хаотични беа против Австријците и само искуството им донесе победа,Тунис плус тоа игра и брз ракомет,очекувам голови тука.
Македонија - Иран Т1 + 30.5
За разлика од порано можам да кажам дека играме разновидно во нападот,голови доаѓаат од сите страни и не сме едноставни за читање од противникот,треба да прикажеме само 60% од тоа вчера и ќе одиме над 30 гола сигурно.
Босна за едно полувреме му даде 20 на Иран кој не е никако организиран во одбраната,дефанзивната транзиција им е катастрофа,
Тие што ќе играте на играчи бркајте ги крилата наши на голови,Манасков,Гоце,очекувам да паѓаат голови од нив.