Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За денес од ракометите момци,
Словенија - Белорусија Т2 + 27.5, ова е поклон со оглед на брзата игра на двете селекции,мислам дека ќе има овде преку 65 гола вкупно.
Хрватска - Тунис Т2 + 24.5 , ако продолжи да брани мирко како вчера денес мислам дека и победата на Хрватска може да се стави под знак прашалник,едноставно хаотични беа против Австријците и само искуството им донесе победа,Тунис плус тоа игра и брз ракомет,очекувам голови тука.
Македонија - Иран Т1 + 30.5
За разлика од порано можам да кажам дека играме разновидно во нападот,голови доаѓаат од сите страни и не сме едноставни за читање од противникот,треба да прикажеме само 60% од тоа вчера и ќе одиме над 30 гола сигурно.
Босна за едно полувреме му даде 20 на Иран кој не е никако организиран во одбраната,дефанзивната транзиција им е катастрофа,
Тие што ќе играте на играчи бркајте ги крилата наши на голови,Манасков,Гоце,очекувам да паѓаат голови од нив.

@Tomasino
Manaskov 3.5 +
Raul Santos 3.5 +
Cupic 5.5 +
ovie na 900 ki odat za denes (edinstveno manaskov me plasi da ne go rotira malku i ovaj raul santos ne sum go gledal kako igra)

Мислам дека вечер Пеликанс се без Дејвис, не сум сигурен

Sent from my iPhone using Tapatalk
96-81 победија Фили синојќа, 3,30 коефициент :)

Вечер Индиана со Шарлот, кај Шарлот отсутни Кемба и Ал Џеферсон, дефинитивно најдобрите кошаркари на тимот па мислам Индиана ќе победи и тоа без потешкотии, 1,90 за 2ка[DOUBLEPOST=1421494456][/DOUBLEPOST]
Има и во Моцарт.
Пушти линк зошто неможам да се снајдам за играчи ракометов

да, инаку да не знае за Рутенка некој вчера директен црвен ако фати денеска највероватно нема да игра нели.

Мислам дека сепак решаваат на дисциплинска, али ако бил директен големи се шансите да не му простат.

За денес од ракометите момци,
Словенија - Белорусија Т2 + 27.5, ова е поклон со оглед на брзата игра на двете селекции,мислам дека ќе има овде преку 65 гола вкупно.
Хрватска - Тунис Т2 + 24.5 , ако продолжи да брани мирко како вчера денес мислам дека и победата на Хрватска може да се стави под знак прашалник,едноставно хаотични беа против Австријците и само искуството им донесе победа,Тунис плус тоа игра и брз ракомет,очекувам голови тука.
Македонија - Иран Т1 + 30.5
За разлика од порано можам да кажам дека играме разновидно во нападот,голови доаѓаат од сите страни и не сме едноставни за читање од противникот,треба да прикажеме само 60% од тоа вчера и ќе одиме над 30 гола сигурно.
Босна за едно полувреме му даде 20 на Иран кој не е никако организиран во одбраната,дефанзивната транзиција им е катастрофа,
Тие што ќе играте на играчи бркајте ги крилата наши на голови,Манасков,Гоце,очекувам да паѓаат голови од нив.

Другар, каде Белорисија и Тунис брз ракомет, овие вториве вчера нашиот брз ракомет не успеаа да го испратат. :D

Ја ќе играм:

Белорусија - Словенија 2 хен. (2.5)
Бразил - Шпанија Т2 + (32.5)
Чиле - Катар 1 хен (11.5)
Иран - Мачедониа Т2+ (30.5) или 2 хен. ПП
Австрија - БиХ 1

и Хрватска за која се двоумам дали:
1 хен (5.5), неуверливи коцкести, според вчерашната игра може само тесно да го тепаат и Тунис, не повеќе од 5 гола, али како фаворит па не е чудо да си ја подигаат формата постојано (второво потешко веројатно).
или
Т2+ (30.5), и во нападот не бриљираат, напротив, ама и со таков килав ваљда би му дале триесче на Тунис.

За Чиле-Катар мислам дека е огромен хендикепот, Катар е каде-каде фаворит ама 11 гола ми стојат многу.

:popce:

96-81 победија Фили синојќа, 3,30 коефициент :)

Вечер Индиана со Шарлот, кај Шарлот отсутни Кемба и Ал Џеферсон, дефинитивно најдобрите кошаркари на тимот па мислам Индиана ќе победи и тоа без потешкотии, 1,90 за 2ка[DOUBLEPOST=1421494456][/DOUBLEPOST]
Пушти линк зошто неможам да се снајдам за играчи ракометов
На страната не можам да најдам,симни си ја допуната таму ги имаш.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Хавиер Марти- Ламин Оуахаб 1 1.45

Дуел на 788 и 586 тенисер на планетата. Е сега, Марти не е за на ова место сигурно. Ваков му е ранкот ради повредите, значи дечкото ич нема среќа... Беше едно време и 115 место ако не се лажам и беше во добар налет, но како што реков повредите го спречија да влезе во топ 100 и да прави поголеми резултати. Преполн е со талент, фантастичен тенисер, типична шпанска школа, земјаш. Овој Марконаецот оваа година ќе полни 31, спор е, со лењави движења, но игра паметен тенис, мора да се напомене тоа. На турниров Марти оствари 4 победи и тоа сите во два сета: Рубен Рамирез Хидалго 7-5 6-2, Федерико Силва 6-0 6-3, Максиме Техеира 6-0 6-1 и вчера против Ласло Џере со 6-1 6-3. На сите 4 меча ги задржа противниците на под 45% освоени поени на втор сервис што е фантастичен резултат и апсолутно притискање на противничкиот сервис и правење доста брејкови. Како што реков Оуахаб е спор и малце буцкаст, а и сервисот му е просечен. Марти е неверојатен техничар и очекувам константно да го притиска во поените и да ја круниса одличната недела со титула.

Јас баш мислам дека денес Манасков нема да ја помини границата. Мислам дека голема минутажа ќе добие Бутино.

Преку кур ми се кладилнициве со нивните намалувања на коеф. во однос на билтен
одам во бет сити и изгрувам 2 тикети
првиот
сантос 3.5 + 1.55 паднал коеф 2.15 е во билтен
манасков 3.5 + 1.95
чупиќ 5.5 + 1.77 (во билтен 1.95)
ми намалија копилињата можна добивка на 1000 уплата од 8170 според билтен (без данок) на 5340 :boksix::boksix::boksix::boksix: се женско да му ебам
Друг тикет
Порто1.16 билтен 1.13 на тикет
Макаби 1.13 исто на тикет намалена и таа
шиловиќ од 2.45 на 2.3
Има ли во некоја друга да се играат играчи освен овие мизерните бет сити или само тие нудат?[DOUBLEPOST=1421499445][/DOUBLEPOST]@Tomasino Друже отсега по пораки праќај ова типовите, овие гарант тебе те читаат и намалуваат :D

Порто за 1.16 у гости никад не би го изиграл, па макар и со тим од македонска трета лига да игра. Не дека нема да тепа, али у гости за 1.16 квота не фала.

Денес ракометите Словенија и Австрија некако најсигурни ми се. Заедно 2.25 квота имаат.

На страните на Бет Сити, Спорт Лајф и Моцарт можете да ги пратите промените на коефициентите. Тоа не е случај и кај Копачка, а особено нервира што Копачка го менува коефициентот и во зависност од уплатата. Се случило јас на 1000ка уплата за некоја утакмица да добијам 1.50 коефициент, а другар 5 минути после мене што уплаќа за 50 денари да добие 1.60 коефициент за истата утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom