Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам дали е дозволено да се јаде: Месо на скара правено и јуфка?

Зелен чај од каде земате? Зедов од тој од КАМ пред некој ден и повратив од првата голтка упм нека се носат срање невидено, од Веро исти курац еден што го зедов. Има ли некаде да се земе во пакетче спакован гранки не во кесички, ова во кесичките има мирис како паркови и зеленило кога ја коси тревата по парковиве :)

Јас на Виталиа ги зимам,они се во тревки,малце по скапи,али пиеш ЧАЈ.

Зелен чај од каде земате? Зедов од тој од КАМ пред некој ден и повратив од првата голтка упм нека се носат срање невидено, од Веро исти курац еден што го зедов. Има ли некаде да се земе во пакетче спакован гранки не во кесички, ова во кесичките има мирис како паркови и зеленило кога ја коси тревата по парковиве :)
caj_brand_czz_brand.jpg

Vakov si probal? Go pijam nedela dena vishe i super e.

caj_brand_czz_brand.jpg

Vakov si probal? Go pijam nedela dena vishe i super e.
Овакви чаеви кога станува збор за зелен чај коа пијам, ко да шмркам млака вода и мирисам зелен чај преку фолија. Е толку се “јаки“.
1.75 грама во кесичка, ужас. Земете си тревки не се будалете со кесички. Никакво фајде од лош зелен чај, пошо и онака никој не го пие за вкусот.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Момци некој брз начин и едноставен за отстранување на кожата на осличот пред да се пржи?
Во рибарница батката го гледав замрзнати за 5 минути му ја изваде на 2 кг ослич кожата. Така помалку мирис ми имаат откако ќе ги испечам ги лупев досега али пак ми мирисаат. Ги одјадев рибите, од претерано секоја недела по 4 пати ослич и тоа строго варен, па сега пробувам пак да пројадам :)

пoмoш , кажете штo да јадам акo не смеам млекo и млечни прoизвoди !! дo пред недела дена секoј ден пиев минимум 2 литри млекo/јoгурт плус макс пoла килo сирење/кашкавал, и сеа кoга не смеам не знам какo да надoкнадам сите тие калoрии и јх/прoт/масти ... ЌЕ ПoЛУДАМ БЕЗ МЛЕЧНИ прoизвoдии аааа help :D

И whey прoтеин не смеам, а пиев мин 2 х 35г дoзи на ден.... fuck me right

Последно уредено:
пoмoш , кажете штo да јадам акo не смеам млекo и млечни прoизвoди !! дo пред недела дена секoј ден пиев минимум 2 литри млекo/јoгурт плус макс пoла килo сирење/кашкавал, и сеа кoга не смеам не знам какo да надoкнадам сите тие калoрии и јх/прoт/масти ... ЌЕ ПoЛУДАМ БЕЗ МЛЕЧНИ прoизвoдии аааа help :D

И whey прoтеин не смеам, а пиев мин 2 х 35г дoзи на ден.... fuck me right
Zasho nesmeesh?

заради акни еден месец ќе бидам без никакви млечени прoизвoди да видам дали имам лична пoврзанoст измеѓу нив , а крвната слика ми е тoп неам никакви триглицериди :)

самo навечер ме пукаат кризи не знам штo да јадам, веќе јадам месo, јајца и риба ... али money money

Момци некој брз начин и едноставен за отстранување на кожата на осличот пред да се пржи?
Во рибарница батката го гледав замрзнати за 5 минути му ја изваде на 2 кг ослич кожата. Така помалку мирис ми имаат откако ќе ги испечам ги лупев досега али пак ми мирисаат. Ги одјадев рибите, од претерано секоја недела по 4 пати ослич и тоа строго варен, па сега пробувам пак да пројадам :)
Za lesno da mu ja izvadis kozata bas treba da e smrznat.
A za da ne ti mirisa tolku probaj pred da go spremas da go ostavis 1h vo mleko. Ke mu ja izvadis malku mirizbata :-)[DOUBLEPOST=1421781966][/DOUBLEPOST]
БЕЗМАСНИ млечни производи....!!!!!!!!!!!!
Bez masni nema bas.
Ama ako najdes urdata na ideal shipka ima mnogu malku

Za lesno da mu ja izvadis kozata bas treba da e smrznat.
A za da ne ti mirisa tolku probaj pred da go spremas da go ostavis 1h vo mleko. Ke mu ja izvadis malku mirizbata :)[DOUBLEPOST=1421781966][/DOUBLEPOST]
Bez masni nema bas.
Ama ako najdes urdata na ideal shipka ima mnogu malku
За дерење сум дерел имам искуство колку толку, денес замрзнат ме помачи али за себе пола кг за 10мин го направив стакло и немаше воопшто мирис го пржев без масло, со салатичка и ориз ми легна ох ох. Уште винце со месото и ракиичка со салатата фалеше батали бб :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom