- Член од
- 2 јануари 2015
- Мислења
- 452
- Поени од реакции
- 352
За утре:
Челзи-2
Ливерпул-2
Утд-2
5 коеф
Уплата: 425
Добивка:2130
Челзи-2
Ливерпул-2
Утд-2
5 коеф
Уплата: 425
Добивка:2130
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дa нo кaкo и сите други oнлaјн клaдилници се уплaќa исплaќa преку скрил,бaнкa,кaртицa...Функционира ли тоа ?
Иако сум навивач на Интер, мислам дека 2,25 коефициент за 2ка на Интер е премногу. Емполи игра добра одбрана ама мислам дека утре Интер го добива натпреварот зошто доста добри фудбалери донесе управата.За утре Емполи - Интер 2 оваа ми фаќа окото .. се појачаа доста овие од милано така да мора да земат залет плус добар тренер имаат .
Се извадија иако ги испцув квалитетно ја фатив неа.[DOUBLEPOST=1421437258][/DOUBLEPOST]Ова да те заебе стварно треба да си малер
Туку да не знае некој Јиха дали ке игра и дали овој Хорак пуца пенали кај Чесите уште него го чекам на еден тикет плуска
За малку 0-18 завршиДо кај 20 може и ќе стигнат![]()
Ги имав играно претходната со Пардубице мислам беа и ги гледав тоа е тежок очај од екипаСе извадија иако ги испцув квалитетно ја фатив неа.
добро е не ме зезнаа, не следам хокеј и ретко играм и често сум паѓал на него.Ги имав играно претходната со Пардубице мислам беа и ги гледав тоа е тежок очај од екипа
Дa нo кaкo и сите други oнлaјн клaдилници се уплaќa исплaќa преку скрил,бaнкa,кaртицa...
Pa poglupa ekipa od Fener neam videno.Не памтам утакмица у кошарка да ми се наместила кога била тесна последните 2-3 минути.
66-62 водеа гнасните терористички турци радикални исламисти или шо и да се фенербахче, изгубија 68-74. копилето Спанулис 5-6 поени во последните 20 секунди им даде, оној дегенот Весели лични во напад праеше, 3 слободни промашија терористите, од друга страна Спанулис 3 слободни ко од шала ги даде