Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Фенербахче ќе победи утре против Олимпиакос?..што мислите?
Тешка е за типување, ама јас мислам дека да. Само треба да се земе во предвид фактот што Фенер е склон на правење глупости ако е тесна утакмицата... Олимпијакос е каде каде поискусна екипа од Фенер и ако влезат во тесна завршница им давам предност на нив.

Тешка е за типување, ама јас мислам дека да. Само треба да се земе во предвид фактот што Фенер е склон на правење глупости ако е тесна утакмицата... Олимпијакос е каде каде поискусна екипа од Фенер и ако влезат во тесна завршница им давам предност на нив.

Јас ги мислам да ги изиграм

Звезда-1
Фенербахче-1
Шпанија-1
Франција-1

што мислиш?

Не се праам паметен или нешто слично, ама Макаби откако знам за себе важи за домаќинска екипа. Многу жежок терен е Тел Авив и многу ретко губи Макаби на домашен терен. Појака е Барса факт е тоа, ама домашниот терен, публиката, притисокот..., си го направија своето. Да не се усереше Барса на почеток на 4/4 ќе победеа.

За утре Панатинаикос ако нема повредени е чист 1, Жалгирис се тешка бедотија, особено на гостински терен.
Не бе зошто паметно збориш,Макаби е домашна екипа лани немаше пораз дома,барем така мислам.ама годинава не се тоа што беа изгубија од Цедевита и беа демолирани од цска.Ја свесно отидов знаев дека е тешка утакмица,Имааа шанса се вратија на плус еден поебаа 3 напади им стегна Смит троја и им отиде возот.Ама се накурчив за задниот напад,шутни тројка бе и крај влезе влезе вака сами се посраа.Инаку утре Фенер е кец ко зграда:D

Јас ги мислам да ги изиграм

Звезда-1
Фенербахче-1
Шпанија-1
Франција-1

што мислиш?
Шпанија и Франција се невидени зицери, е сеа кошаркиве не знам. Ако играш на 2 квота добар избор се со тоа што Фенер е ризик ама сепак дома играат и треба да тепаат, т.е. не смеат да си дозволат уште еден кикс на домашен терен.

Последно уредено:
За Фенербахче-Олимпијакос
Имајќи во предвид дека ЦСКА се можеби и најдобрата екипа сезонава во Евролигата, барем според досегашните резултати, во првата фаза имаа скор 10-0, сега скор 3-0, значи 13 победи во низа, поќето утакмици добиени убедливо, единствено нагости кај Фенер имаја огромни проблеми, односно победија после продолженија, значи единствено тука се измачија
Фенер киксна еднаш дома со ЦСКА, па следната утакмица со Нижни нормално ги декласираја скоро 20 разлика, исто така имајќи во предвид дека Олимпијакос не се то шо беа и можи да се речи дека не се сјајни на гостувањата, а со оглед на то дека тука ќе има и жешка атмосфера, реално би било да излези 1, Фенер има екипа да игра Фајнл Фор, дури можда и да освој, така да екипа со такви цели во најмала рака мора како прво дома да биди убедлива и сигурна со поддршката на навивачите.

И ја викам дека ќе биде 1,само сите забораваме еден битен фактор,еден човек.Спанулис.

Кај да најдам официјални состави на репрезентациве за Светсково?

Вечерва толку аматерски се залетав на Брегот,а немам практика да играм на пријателски и згора на тоа паблик бет...ама ете се полакомив за плус некој денар... Сепак Брендон Најт на сингл плус ми го извади денот кој го завршувам во ситен плус :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom