Џони Вајсмилер
Don't share my food
Фенербахче ќе победи утре против Олимпиакос?..што мислите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешка е за типување, ама јас мислам дека да. Само треба да се земе во предвид фактот што Фенер е склон на правење глупости ако е тесна утакмицата... Олимпијакос е каде каде поискусна екипа од Фенер и ако влезат во тесна завршница им давам предност на нив.Фенербахче ќе победи утре против Олимпиакос?..што мислите?
Тешка е за типување, ама јас мислам дека да. Само треба да се земе во предвид фактот што Фенер е склон на правење глупости ако е тесна утакмицата... Олимпијакос е каде каде поискусна екипа од Фенер и ако влезат во тесна завршница им давам предност на нив.
Не бе зошто паметно збориш,Макаби е домашна екипа лани немаше пораз дома,барем така мислам.ама годинава не се тоа што беа изгубија од Цедевита и беа демолирани од цска.Ја свесно отидов знаев дека е тешка утакмица,Имааа шанса се вратија на плус еден поебаа 3 напади им стегна Смит троја и им отиде возот.Ама се накурчив за задниот напад,шутни тројка бе и крај влезе влезе вака сами се посраа.Инаку утре Фенер е кец ко зградаНе се праам паметен или нешто слично, ама Макаби откако знам за себе важи за домаќинска екипа. Многу жежок терен е Тел Авив и многу ретко губи Макаби на домашен терен. Појака е Барса факт е тоа, ама домашниот терен, публиката, притисокот..., си го направија своето. Да не се усереше Барса на почеток на 4/4 ќе победеа.
За утре Панатинаикос ако нема повредени е чист 1, Жалгирис се тешка бедотија, особено на гостински терен.
А ич да не ги играш овие ?Јас ги мислам да ги изиграм
Звезда-1
Фенербахче-1
Шпанија-1
Франција-1
што мислиш?
А ич да не ги играш овие ?
Шпанија и Франција се невидени зицери, е сеа кошаркиве не знам. Ако играш на 2 квота добар избор се со тоа што Фенер е ризик ама сепак дома играат и треба да тепаат, т.е. не смеат да си дозволат уште еден кикс на домашен терен.Јас ги мислам да ги изиграм
Звезда-1
Фенербахче-1
Шпанија-1
Франција-1
што мислиш?
Мелцер, Алертова, Аутом, Дарсис.
Anyone?Кај да најдам официјални состави на репрезентациве за Светсково?