Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Детево мора да игра повеќе :vozbud:
Еден Погба ќе си оди, друг ни дојде :jeeee:

јас кога ви велам вие не ми верувате.. Абе играј го детето не ти треба ни Шнајдер ни шивачка ни Ѓердан ни ланчиња ...

Stavete hajlajts od site golovi na mecot, ne bev vo moznost da go sledam natprevarot od 35-ta minuta

Одличен гол, ама имајте на ум дека играше против резервистите на Верона иако се уште на моменти носи грешни одлуки со тоа дали да додава или да шутка или да дрибла, али сепак добар настап.

Одличен гол, ама имајте на ум дека играше против резервистите на Верона иако се уште на моменти носи грешни одлуки со тоа дали да додава или да шутка или да дрибла, али сепак добар настап.

Да изигра неколку утакмици по ред, ќе се реши тоа. Му треба повеќе играње

Честитки за победата и за пласманот понатаму. Денес имавме добра и убава игра, сите изиграа на ниво. Добро е што Алегри одмори дел од играчите и им даде шанса на овие помладите.

Инаку само ние имаме вака скоро полн стадион на купов. Кога ги гледам овие другите натпревари мислам македонска лига гледам :D

Мората пак ме разочара денес... и него му фалат веројатно утакмици али моментално нз

Честитки за победата и за пласманот понатаму. Денес имавме добра и убава игра, сите изиграа на ниво. Добро е што Алегри одмори дел од играчите и им даде шанса на овие помладите.

Инаку само ние имаме вака скоро полн стадион на купов. Кога ги гледам овие другите натпревари мислам македонска лига гледам :D
Кога сме кај исполнетоста на стадионите, не ми е јасно како може италијаниве кои важат за фудбалска нација да не можат ни пола стадион да наполнат. Ќе рече некој дека квалитетот е опаднат и затоа луѓето не одат на стадион ама па од друга страна во лиги како холандската или шкотската квалитетот е три-четири нивоа под италијанскиот па пак стадионите се полни. Ич не ми се јасни...

Кога сме кај исполнетоста на стадионите, не ми е јасно како може италијаниве кои важат за фудбалска нација да не можат ни пола стадион да наполнат. Ќе рече некој дека квалитетот е опаднат и затоа луѓето не одат на стадион ама па од друга страна во лиги како холандската или шкотската квалитетот е три-четири нивоа под италијанскиот па пак стадионите се полни. Ич не ми се јасни...

Навикнати на подобро, им фали тоа старото =D

Зарем мислите дека е глуп Алегри што не го игра Коман... Детето има 18-19 години... Ќе мора и со него како Погба постепено не од одма.

И да мерак е да имаш играч како Переира у тимот.

2 ра Постава играт подобро од прва(сепак игравме со стабилен прволигаш а не 3 то лигаш ) !Коман,Џовинко,Пепе,Переира стандардно добро игра!Вакава доминација нема да направат првотимците .
п.с Ваков жар за докажување и желба за игра не сум видел одамна кај нас .

Можеби не му даваат премногу значење на купов или незнам што да кажам..

Колку што разбрав картиве за мечов со Верона биле по 10 евра,затоа и беше скоро целосно исполнет стадионов на натпревар од купот.

Зарем мислите дека е глуп Алегри што не го игра Коман... Детето има 18-19 години... Ќе мора и со него како Погба постепено не од одма.

И да мерак е да имаш играч како Переира у тимот.
Да бидеме реални, првата сезона Погба на полусезона веќе беше дел од ротацијата, сигурно имаше 15тина натпревари одиграни, Коман има 2-3.
Али добро, тогаш немавме замени за средниот ред па сакал неќел Конте мораше да игра Погба.
Сега имаме каков таков квалитетен напад и замени, а и никако не го гледам Коман како би се вклопил во формацијата што ја фура Алегри.
Детето е класично крило, се виде и денеска тоа на најдобар можен начин, типичен гол за лево крило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom