Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одличен гол, ама имајте на ум дека играше против резервистите на Верона иако се уште на моменти носи грешни одлуки со тоа дали да додава или да шутка или да дрибла, али сепак добар настап.
Кога сме кај исполнетоста на стадионите, не ми е јасно како може италијаниве кои важат за фудбалска нација да не можат ни пола стадион да наполнат. Ќе рече некој дека квалитетот е опаднат и затоа луѓето не одат на стадион ама па од друга страна во лиги како холандската или шкотската квалитетот е три-четири нивоа под италијанскиот па пак стадионите се полни. Ич не ми се јасни...Честитки за победата и за пласманот понатаму. Денес имавме добра и убава игра, сите изиграа на ниво. Добро е што Алегри одмори дел од играчите и им даде шанса на овие помладите.
Инаку само ние имаме вака скоро полн стадион на купов. Кога ги гледам овие другите натпревари мислам македонска лига гледам![]()
Кога сме кај исполнетоста на стадионите, не ми е јасно како може италијаниве кои важат за фудбалска нација да не можат ни пола стадион да наполнат. Ќе рече некој дека квалитетот е опаднат и затоа луѓето не одат на стадион ама па од друга страна во лиги како холандската или шкотската квалитетот е три-четири нивоа под италијанскиот па пак стадионите се полни. Ич не ми се јасни...
Можеби не му даваат премногу значење на купов или незнам што да кажам..Кога сме кај исполнетоста на стадионите, не ми е јасно како може италијаниве кои важат за фудбалска нација да не можат ни пола стадион да наполнат. Ќе рече некој дека квалитетот е опаднат и затоа луѓето не одат на стадион ама па од друга страна во лиги како холандската или шкотската квалитетот е три-четири нивоа под италијанскиот па пак стадионите се полни. Ич не ми се јасни...
Да бидеме реални, првата сезона Погба на полусезона веќе беше дел од ротацијата, сигурно имаше 15тина натпревари одиграни, Коман има 2-3.Зарем мислите дека е глуп Алегри што не го игра Коман... Детето има 18-19 години... Ќе мора и со него како Погба постепено не од одма.
И да мерак е да имаш играч како Переира у тимот.