Секој си има право на свое мислење, и да си го изложи своето мислење. Јас пак си стојам на мислењето дека Буфон и Турам онај quality leap што им недостасуваше, го направија во дресот на Јуве.
Сега можеби секој овде различно си ги дефинираме класа играчите, и се останато, но според мене класа играч е оној играч кој прави разлика на терен, кој носи титули во првенство/ЛШ, играч што ја прави разликата на теренот, а второ место во Сериа А, и посран Уефа Куп според мене не се дострел на еден класа играч. Не реков дека Буфон и Турам кога дојдоа во Јуве беа дрва, па во Јуве се направија тоа што се, но реков дека кога дојдоа во Јуве не беа класа играчи, и сеуште си стојам на тоа.
Свесен сум дека сега се подруги времиња, и поинакви се работите. Но пред се треба да се биде реален, дека нема да го задржиме Погба уште долго.
Дебатава почна, кога почнаа да критикуваат Марота дека немало да дава пари итн. Значи, предвреме никој не може да знае како ќе се одвиваат работите и на кои играчи ќе се потрошат парите, ама кој знае дека Марота нема пак да откопа некој играч како што го откопа Погба? Не ти дава гаранција тоа дека ако фрлиш 30+ милиони за играч, добиваш инстант решение, и готов производ, а ако дадеш помалку пари за некој дека не вреди.