Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пишете некои тениси за вечер, неам време да ги разгледувам. Посебно за квалификацииве за Австралија Опен.

Не ја играјте Парма - Каљари 3+
Имаат договор за 1-1 точен резултат ;)

Krasni Oktobar - Cedevita 1 ( 1.60 ) / domasnava ekipa treba denes da go dobie natprevarov , igraat odlicna brza i napakjacka kosarka iako vo posledive kola se vo pad vo forma , sepak pred nedela dena se zasilija so dvajca amerikanski kosarkari , i prethodno imaa uste trojca koi imaat odlicen kvalitet - plus pauza od 7-8 dena za koi veruvam deka solidno se spremni za ovoj natprevar . Dodeka pak Cedevita vo posledno vreme igra mnogu promenlivo , za denes dvajca kosarkari nema da im nastapuvaat , plus imaa tezok natprevar so Metalac vo gosti i mnogu greski koi tesko deka ke moze da gi koregiraat za kratok period , kako i dolgiot pat do Rusija ... Se na se koga ke se sobere , na Krasni O . im davam golemi sansi da pobedat i da ja prekinat serijata porazi ...
- Brose / Bayern 1 ( 1.45 )
- Dijon / Olimpija 1 ( 1.40 )
I ovie dva natprevari mi se od posigurnite , Brose odlicna ekipa - Bayern mnogu los momentalno , povredeni igraci plus Mekeleb nema da igra ..
Dijon isto taka imaat odlicen tim i ne gledam Olimpija kako bi mozela da gi iznenadi i so igra so premnogu oscilacii i padovi i periodi kade primaat mnogu kosovi a davaat malku ...

Последно уредено:
Картер Вилијамс 14.5 ОВЕР - Синоќа растури (20 поени) против Атланта екипа која прима најмалку кошеви од плеј.. за денеска повреден е Вротен што по автоматизам значи повеќе слобода за МКВ кој би требало да земе пола од неговите шутеви ..

Мајами 94.5 УНДЕР - Без Вејд не гледам како и онака очајниот напад на гостите би се доближиле до оваа граница.

K.Williams 15.5 +
D.Howard 15.5 +
A.Davis 22.5 +
B.Griffin 22.5 +
Mozzart,koef 10+ uplata 200/300den
Ova ke pustam ako ne me mrzi da idam da uplatam

Traktor 1 win
Nizniekamsk 4.5 + 1:1 I tretina
Sumperk 5.5 +
Sturm 1t12+ za koef
Koef 4.5+ uplateno 1000den
Proraboti barem denes kajgana magijo [emoji4]
Badijala se,i dobar pocetok i se .kad nece i nece ..
Posleden tiket,pa ako ne vleze i ova nekoja podolga pauza
D.Howard 15.5 +
A.Davis 22.5 +
Mozzart,koef 3.3+ uplata 1000den

Последно уредено:
Колкави клошари се оние Паок секоја чест еј,го победија вечниот ривал Олимпиакос на нивни терен и од тогаш насекое се резилат,ама важно против Олимпиакос коските ги оставија,типична селска екипа...тие титула ќе бркале:facepalm:,ојте бе онаму маслинки берете по плантажите ѓупци едни

Колкави клошари се оние Паок секоја чест еј,го победија вечниот ривал Олимпиакос на нивни терен и од тогаш насекое се резилат,ама важно против Олимпиакос коските ги оставија,типична селска екипа...тие титула ќе бркале:facepalm:,ојте бе онаму маслинки берете по плантажите ѓупци едни
Баш..
Исто и Астерас, со Паок 3-0 победија претходното коло, сега со Гианина дома 2-0 водеја, 2-2 заврши... Да ти е*ам грците

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom