FIFA Ballon d'Or 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар играч и тренер во 2014 година?

• Вкупно гласачи
    174
Не, Модриќ место Иниеста требаше да биде.
Требаше Ноер и Крос, и останатите да бидат од Реал и Атлетико.
Сакам да ти кажам дека Модриќ има повеќе заслужено од Ди Мариа, кога веќе Иниеста е стаен на лепе очи

Тој што заслужил тој ќе ја земе. А никој нема повеќе заслужено од Роналдо и Меси.
Не може да ја даваат на некој трет, само за да не биде монотоно, кога се далеку пред сите.

Ова беше таа наградата што не му ја дадоа на Снајдер или грешка сум,или она кога требаше да земе Рибери?годинава комотно можеше и Ноер да земе зошто да не.Не спорам дека Меси и Роналдо се машини,треба стварно да си будала да го спориш тоа,ама ако не нека бидат секоја година само они двајца у конкуренција и крај.
Нино златна топка голман?
Како прво тоа некако ми нема логика...
Ноер си доби награда за најдобар голман и тоа е тоа.
Роналдо си гази уназад неколку години и е без конкуренција...

Ова беше таа наградата што не му ја дадоа на Снајдер или грешка сум,или она кога требаше да земе Рибери?годинава комотно можеше и Ноер да земе зошто да не.Не спорам дека Меси и Роналдо се машини,треба стварно да си будала да го спориш тоа,ама ако не нека бидат секоја година само они двајца у конкуренција и крај.
Снајдер требаше и заслужи и тоа како. Ама Рибери?

Нино златна топка голман?
Како прво тоа некако ми нема логика...
Ноер си доби награда за најдобар голман и тоа е тоа.
Роналдо си гази уназад неколку години и е без конкуренција...
Зошто да не ако е ставен у кокуренција значи треба,значи и он придонел за тимот.ако не тогаш требало да биде у конкуренција за најдобар голман,и би немало проблем,така?[DOUBLEPOST=1421105438][/DOUBLEPOST]
Снајдер требаше и заслужи и тоа како. Ама Рибери?
Епа тоа и од Снајдер наваму све ми е вештачки,а Рибери лани имаше супер сезона.не ми е намера нешто да спорам контра Реал или Роналдо,едноставно тоа е мое мислење

Povtorno legitimnosta na FIFA dovedena vo prasanje.

Arda dadol 5 boda za Simeone a FIFA 5-te boda mu gi prepisala na Mourinho.Denovive uste kolku slucai ke izlezat.
Arda i Simeone gz i gaki,a samo eden bod.:neetaka:
Ne deka nesto smeni ova,ama legitimnosta na FIFA e na bedno nivo.Blatter e katastrofa vo dvizenje.

Меси не го спомнав јас, еве ти го пиша, што значи ти (како неутрален) одма донесуваш заклучоци за кого е, тоа доволно ти кажува дали е точно. :)
Аха, за Демикелис зборуваше, не за Меси. Ко децана, шо да ти прам сам си се пронајде.
Не ми е јасно бе. Копуков го прави најсељачкото нешто на гала вечер и ваша прва реакција е Меси да не е поарен. Ај тоа, па и глумел скромност.
:toe:

Меси е во лоши односи со Бојан.
MessiBojan2.jpg

Меси го тепа на тренинг Тељо.
2012-12-22_VALLADOLID-BARCELONA_32.v1356258993.JPG

Меси е во лоши односи со Ето.
lionel-messi-eto_o_1381474c.jpg

Меси го брка Ибра од клубот.
u101353-236720_christian-abbiati-lionel-messi-et-zlatan-ibrahimovic_55060_w460_show.jpg

Меси му спрема атентат на Лучо.

Ептен сељачки и грозно делуваше, ама му се може на човекот. :roker: Му дадоа награда најдобар за 2014та и си доби право на говор, а на тој говор може да каже што сака. Можеше и во три лепе да ги отера Платини и Блатер, ама не сакаше директно, туку вака само во фаца им се смее на ебаната манифестација. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1421108615][/DOUBLEPOST]
Los-memes-de-la-Gala-del-Balon_54423287284_54115221152_960_640.jpg

Los-memes-de-la-Gala-del-Balon_54422561045_54115221152_960_640.jpg

Los-memes-de-la-Gala-del-Balon_54422561064_54115221152_960_640.jpg

Los-memes-de-la-Gala-del-Balon_54423287459_54115221152_960_640.jpg
Los-mejores-memes-de-la-Gala-d_54422569696_54115221152_960_640.jpg

Los-memes-de-la-Gala-del-Balon_54422561486_54115221152_960_640.jpg
Los-memes-de-la-Gala-del-Balon_54423287566_54115221152_960_640.jpg

Последно уредено:
Ajде сега манифестацијата била ебана, а можеше лани да плака таму на сцена.

773-cristiano-ronaldo-cries-when-receiving-the-fifa-ballon-dor-2013.jpg

Битно оваа година им се издрал у фаца...

поједеме туѓи срам
- Како ли ја спанѓал женаму стварно неми е јасно...

money-gun-spraying-money-bed-girl-14109060066.gif

многу сељачка реакција, уште повеќе изгледа сељачка бидејќи беше познато каде ќе заврши наградата, не беше некое изненадување. И реално ова е ФИФА награда и ова е прв пат некој играч да ја земе, а со националниот тим да не помине групи. (n)
Меси годинава кога ја зема златната топка од СП, Роналдо изјави “ако зборувам ќе завршам во затвор“, а Меси вчера изјави дека Роналдо ја заслужил златната топка.
голем циркуз е ова гласањево, ФИФА го пишале Арда дека гласал за Симеоне како трет најдобар тренер, а Арда изјавува дека Симеоне го ставил на прво место...

money-gun-spraying-money-bed-girl-14109060066.gif

многу сељачка реакција, уште повеќе изгледа сељачка бидејќи беше познато каде ќе заврши наградата, не беше некое изненадување. И реално ова е ФИФА награда и ова е прв пат некој играч да ја земе, а со националниот тим да не помине групи. (n)
Меси годинава кога ја зема златната топка од СП, Роналдо изјави “ако зборувам ќе завршам во затвор“, а Меси вчера изјави дека Роналдо ја заслужил златната топка.
голем циркуз е ова гласањево, ФИФА го пишале Арда дека гласал за Симеоне како трет најдобар тренер, а Арда изјавува дека Симеоне го ставил на прво место...
Точно Роналдо ја заслужни оваа златна топка, но дали Меси ја заслужи златната топка на светско?
ХАха НЕ и тоа сите го знаат и го кажаа..
нема тука ништо дискутабилно...

Точно Роналдо ја заслужни оваа златна топка, но дали Меси ја заслужи златната топка на светско?
ХАха НЕ и тоа сите го знаат и го кажаа..
нема тука ништо дискутабилно...
Читај ги изјавите на Меси од вчера и ќе видиш како треба да се однесуваш кога нема да освоиш некоја награда. 50 пати изјави дека е сосема заслужено што Кристијано освоил и уште 50 пати му честиташе.
Што би рекол ЕлНињо, новинарите (и ние фановите на Меси) прават слика на good boy за Меси.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom