FIFA Ballon d'Or 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар играч и тренер во 2014 година?

• Вкупно гласачи
    174
Бегајте од темава, нападнаа фановиве на Баерн :D
Дерењево на Роналдо било сељачки (да, сељачки е), а она од Милер било поим за култура. У јеботе, “објективност“ до максимум.

Иначе кога се издра, одма ми текна на клипов :D

Озбилно уште се замарате со глупава награда?арно рече некој од фудбалериве,боље да му ја доставеа наградава на роналдо по пошта до дома,барем немаше толку да се сељачи.И така до година Меси па пак Ронладо,дур не се пензионираат.е тек тогаш може да праеме муабет за некој друг да добие,или па не и у пензија пак они ќе бидат главни.

Незнам што се фолирате на Роналдо сосема заслужени му се и оваа и прошлата златна топка,дури и за 2012 требаше да земе според мене...
Човекој е змај, нема збор тука да бидеме реални...
Се друго е хејтање..

крал :pos: сосема заслужено во секој случај

Озбилно уште се замарате со глупава награда?арно рече некој од фудбалериве,боље да му ја доставеа наградава на роналдо по пошта до дома,барем немаше толку да се сељачи.И така до година Меси па пак Ронладо,дур не се пензионираат.е тек тогаш може да праеме муабет за некој друг да добие,или па не и у пензија пак они ќе бидат главни.
Па нормално дека некој од нив двајца ќе зима, кога години наназад се на врвот, па празно место, па останатите.

Според мене, Модриќ требаше пред Ди Мариа да биде во составот. Останатите што се ишлепани не треба да се коментираат.

Па нормално дека некој од нив двајца ќе зима, кога години наназад се на врвот, па празно место, па останатите.

Според мене, Модриќ требаше пред Ди Мариа да биде во составот. Останатите што се ишлепани не треба да се коментираат.
Не, Модриќ место Иниеста требаше да биде.

Е, според тебе кој требаше бе сонце?

Абе нормално дека има и други што заслужуваат, ама јебига, родени се у погрешно време.
Роналдо и Меси се класа над сите, што сакате зборите. И нормално е што они се последниве години главни фаворити, ја не гледам некој друг што може да им парира. Ако се случи да паднат драстично у форма наредниве години, тоа е више друг муабет. Сега за сега, оправдано.

Баш јако беше тоа што се издери...онака за ИНАЕТ!!! :cuc:

Ова беше таа наградата што не му ја дадоа на Снајдер или грешка сум,или она кога требаше да земе Рибери?годинава комотно можеше и Ноер да земе зошто да не.Не спорам дека Меси и Роналдо се машини,треба стварно да си будала да го спориш тоа,ама ако не нека бидат секоја година само они двајца у конкуренција и крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom