- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па нормално дека некој од нив двајца ќе зима, кога години наназад се на врвот, па празно место, па останатите.Озбилно уште се замарате со глупава награда?арно рече некој од фудбалериве,боље да му ја доставеа наградава на роналдо по пошта до дома,барем немаше толку да се сељачи.И така до година Меси па пак Ронладо,дур не се пензионираат.е тек тогаш може да праеме муабет за некој друг да добие,или па не и у пензија пак они ќе бидат главни.
Не, Модриќ место Иниеста требаше да биде.Па нормално дека некој од нив двајца ќе зима, кога години наназад се на врвот, па празно место, па останатите.
Според мене, Модриќ требаше пред Ди Мариа да биде во составот. Останатите што се ишлепани не треба да се коментираат.
Е, според тебе кој требаше бе сонце?Озбилно уште се замарате со глупава награда?арно рече некој од фудбалериве,боље да му ја доставеа наградава на роналдо по пошта до дома,барем немаше толку да се сељачи.И така до година Меси па пак Ронладо,дур не се пензионираат.е тек тогаш може да праеме муабет за некој друг да добие,или па не и у пензија пак они ќе бидат главни.
Да баш, In your face bitchБаш јако беше тоа што се издери...онака за ИНАЕТ!!!![]()