FIFA Ballon d'Or 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар играч и тренер во 2014 година?

• Вкупно гласачи
    174
На сите пари шо ги има, да не плати некој говор да му состави и да му објасни малце како да се понаша, еве не знам...
Настрана шо е класа играч, му се дава шанса да се покажи ко господин чоек, па и така да излези поголем од конкуренцијата, тој се дери мислиш овците на испаша ги тера.
Шта речи.

Јас гол би се соблекол и би шетал на лошиов настан чии што награди одамна го изгубија својот кредибилитет.

Јас гол би се соблекол и би шетал на лошиов настан чии што награди одамна го изгубија својот кредибилитет.
Kakви се, такви се, награди се, и тој се нафати да им учествува, а тие се нафатија да му ја доделат. Свет го гледа, покажи дека си подобар од другите и надвор од терен, не само во него

Kakви се, такви се, награди се, и тој се нафати да им учествува, а тие се нафатија да му ја доделат. Свет го гледа, покажи дека си подобар од другите и надвор од терен, не само во него

Значи сите тие што не се издрале во животот на некоја добиена награда , се големи луѓе во твоите очи ? А овие вака што се палат зошто освоиле два пати по ред златна топка се куртони. Идол ми е и се тоа тебе може ти изгледа сељачки и на уште колку сакаш луѓе во светот , ама мене не ми е ништо повеќе од начин на прослава.Само се прашувам што ако некој друг го направеше истото дали ќе беше сељак или само еден извик на радост...

Честитки за Роналдо, сосема заслужено. Али оддамна немам видено фудбалер на вака голема церемонија кој не знае да сврзе два збора.

Ако извикнеше Јеееес со целиот здив, ќе изгледаше многу емотивно и несељачки. Вака лошо беше.

Значи сите тие што не се издрале во животот на некоја добиена награда , се големи луѓе во твоите очи ? А овие вака што се палат зошто освоиле два пати по ред златна топка се куртони. Идол ми е и се тоа тебе може ти изгледа сељачки и на уште колку сакаш луѓе во светот , ама мене не ми е ништо повеќе од начин на прослава.Само се прашувам што ако некој друг го направеше истото дали ќе беше сељак или само еден извик на радост...
На првото прашање, не ми изгледале сите сељачки што се израдувале на награда, и Роналдо не ми изгледаше сељачки ко освој лига на шампиони.
На второто прашање, било кој друг да го напраеше истото на ваква манифестација ќе ми изгледаше сељачки.
задоволен?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom