Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Bitch please.

10931300_1019575311392916_793892127242628809_n.jpg

:pos::pos:
Има стварно добри, не велам не:D

Али еден факт останува, неможе да се трола играч кој на истиот тој меч сам на свој грб ја врати својата екипа од негатива од два гола, од кои вториот беше маестрален ала Ибрахимович, гол на кој можат да му позавидат и најдобрите атлети и напаѓачи на денешнинава. А уште повеќе треба да се цени тоа што овие голови ги постигнува на 38 годишна возраст и на секој можен начин со своите голови и прослави е икона и амбасадор на ова мртво Калчо;)

Еве го вториот гол, маестрално!!:rolleyes:

:pos::pos:
Има стварно добри, не велам не:D

Али еден факт останува, неможе да се трола играч кој на истиот тој меч сам на свој грб ја врати својата екипа од негатива од два гола, од кои вториот беше маестрален ала Ибрахимович, гол на кој можат да му позавидат и најдобрите атлети и напаѓачи на денешнинава. А уште повеќе треба да се цени тоа што овие голови ги постигнува на 38 годишна возраст и на секој можен начин со своите голови и прослави е икона и амбасадор на ова мртво Калчо;)

Еве го вториот гол, маестрално!!:rolleyes:
У реду е, јасно ни е кој е и што е Франческо Тоти у италијанскиот фудбал. :angel::D

НЕВЕРУВАВ ДЕКА ОВА НЕКОГАШ ЌЕ ГО НАПИШАМ, НО АКО Е ВИСТИНА ОВА:

ФОРЦА РОМА ДО СКУДЕТОТО

ЛОТИТО СВИЊАТА ИЗЈАВИ ДЕКА ЌЕ СИ ОДИ ОД ЛАЦИО ДОКОЛКУ РОМА ГО ОСВОИ СКУДЕТОТО
http://www.cittaceleste.it/notizie/...ce-lo-scudetto-il-selfie-di-totti-inopportuno
Извинете за caps lock ама ова е нешто најдобро што може да му се случи на Лацио:bravobe:
ako svinjava laze, a laze, toa pogore ne vazi :)

Последно уредено:
B7FeqY0CUAA_dCu.jpg:large

Легендата си освои све што можеше да си освои во неговите 19 години во Јувентус и сега на 40 години си шета и си праи пари по Индија,австралија итн.Касапов Римски на 38 години,најголем успех у кариера ќе му биде селфиво на римсково дерби:bravobe:

Не се запнале само Јувенташите.. го тролаа по нет рандом навивачи а не Јувенташите... не верувам дека некој Јувенташ го смета Тоти за небитен... глупости. Напротив се има цел респект спрема него...тоа со селфито е мала шала и ништо повеќе.. јас така го сваќам.

Овие јувенташиве како му се запнаа на Тоти, да го сметаа за толку небитен, немаше да му посветуваа толку внимание. :icon_lol:
Никој не го смета за небитен Тоти :) туку споредбата што ја напри дечкото со селфито на Тоти и Дел Пиеро беше во најмала рака глупa.

Никој не го смета за небитен Тоти :) туку споредбата што ја напри дечкото со селфито на Тоти и Дел Пиеро беше во најмала рака глупо.
На постот над мене мислев кој алудираше дека тоти ништо немал освоено.
Не ја имам видено споредбата со дел пиеро. :D

На постот над мене мислев кој алудираше дека тоти ништо немал освоено.
Не ја имам видено споредбата со дел пиеро. :D
Тоти во споредба со Дел Пјеро нема освоено ништо. Сликата со титулите и два моменти за потсетување на оние што заборавиле и секако за децата што уште не прогледале:

Real-Juventus 0-2 Doppietta di Del Piero,Standing…: http://youtu.be/zzTuUJNZf7E

Alessandro Del Piero Standing Ovation Old Traffor…: http://youtu.be/IEIjEG6iyeE

Сега ај по дома на спиење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom