Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Дадоа и Рома гол од "мал и тежок офсајд за гледање" против Сасуоло за бод во 93та минута, не го заборавај тоа. Исто преги и првиот гол на Тоти беше таква ситуација. Само што јас бев првиот кој кажа за голот против Сасуоло тогаш дека ептен е тешко да се забележи таква ситуација и дека не треба да се обвинува судијата. Дајте малку фер бидете...
Еве ти го моето мислење ( дополнето )
Никој не рече дека било тендециозно,намерно едноставно баш, тоа е се дешава, неможе да се цепидлачи до толку сеа
Баш исто ко што си кажал ти и јас викам дека е тешко да се примети и не се криви судијата... Сосема го занемарувам тој минимален офсајд на Касерес исто како да не ни бил е во мојата глава...

^ Да ама прво напиша, "офсајд си е офсајд колку и да е мал". Контрадикторен си малку, ама нема врска :D

Мондо ко првпат да се дешава ваква ситуација, незнам шо уопште се трудиш да објаснуваш.
Факт е дека се дешаваат судиски грешки, вакви конкретни за офсајд кај шо ни на 10пати прегледана снимка не си сигурен еден куп ги има секое коло во секоја лига.Ама секогаш се ќути, едино кога се во полза на Јуве се пишува на долго и широко.

^ Да ама прво напиша, "офсајд си е офсајд колку и да е мал". Контрадикторен си малку, ама нема врска :D
Абе муабетот ми беше дека погоре праеа муабет демек дали било или не било офсајд... Сакав да кажам нека не се праат многу на тошо, се глеа дека е минимален офсајд на сликата :D Ама тоа дека баш е скоро немогуче да се види, и дека ништо не смени, ми стои мислењето... Воопшто не го кривам судијата :)[DOUBLEPOST=1421026006][/DOUBLEPOST]
Мондо ко првпат да се дешава ваква ситуација, незнам шо уопште се трудиш да објаснуваш.
Факт е дека се дешаваат судиски грешки, вакви конкретни за офсајд кај шо ни на 10пати прегледана снимка не си сигурен еден куп ги има секое коло во секоја лига.Ама секогаш се ќути, едино кога се во полза на Јуве се пишува на долго и широко.
Незнам што толку , коа денес никој ама баш никој не зуцна за "офсајдот" :)

Незнам што толку , коа денес никој ама баш никој не зуцна за "офсајдот" :)
Ти прв го спомена на темава, после оној коментар на Де Лаурентс некој шо го преведе и го постираше :icon_lol:

10922556_10205459272623163_1199486624102535469_n.jpg

mancini1.jpg

Ти прв го спомена на темава, после оној коментар на Де Лаурентс некој шо го преведе и го постираше :icon_lol:
Нема везе сума сумарум поентата ми беше да се не праите на тошо дека јасно се гледа дека е офсајд, НО воопшто не се бунам за офсајдот, чак што више... Не е можно толкава прецизност да се бара, тоа е тоа, Јуве победи, не се бунам ни јас а ниеден др фан на Рома воопшто :)

Нема везе сума сумарум поентата ми беше да се не праите на тошо дека јасно се гледа дека е офсајд, НО воопшто не се бунам за офсајдот, чак што више... Не е можно толкава прецизност да се бара, тоа е тоа, Јуве победи, не се бунам ни јас а ниеден др фан на Рома воопшто :)
Дај да видам каде тоа јасно се гледа дека е офсајд ?

Дај да видам каде тоа јасно се гледа дека е офсајд ?
На сликата што ја ставивте... А и да не е он многу лесно и во повеќе од 50% од ситуациите би се свирел офсајд ради Киелини... И аман што го отупевте толку? Никој не ве нападна, никој не кажа кампионато фалсато, никој не побара правда, никој не кажа дека ради тоа победивте....

влагам на темава и што да видам, двеста коментари за наводниот офсајд на Јуве.. Тоа е, никој не ни може, си местиме ние стално ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom