MunichBastards
Red Scouser
- Член од
- 9 август 2011
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 78
Sho ubao im go plesnaa vchera 0-1. 

На Кока Кола (и пица) се кладевме нели? Се враќаш во игра.Само немојте Пепси, катастрофа е тоа.
Да, да, добив мала надеж. Али у секој случај е Кока-Kола, ако тепам да не видам таму Пепси, Пелистерка, Кокта, Синалко или од оние по 7 денари сокчињана што се ко солна киселинаНа Кока Кола (и пица) се кладевме нели? Се враќаш во игра.![]()
Ќе ги гони законот (за минимална плата).Брат, колку што знам не работиш АМА ако во Синалко зимам 100 евра а Кока Кола ми каже, дојди кај нас за 80 евра, ќе отидам зошто Кока Кола е Кока Кола а не СиналкоПлус, знам дека Кока Кола може да ми понуди покачување а во Синалко врвот е 100 евра
![]()
Изгледа не очекуваше во текот на сезонава да има доволно фит играчи за да може да игра со планираната 4-3-3. Медицинскиот тим го зезнаА нели играше трипетдва зошто немал фонт на играчи, повредени биле?
Јас колку што се сеќавам викавте дека повредите беа пречка.Неможе никако да игра со 4-3-3, нема крила за тоа.
Па и не ти требаат баш класични крила за таа формација.Неможе никако да игра со 4-3-3, нема крила за тоа.