Supernatural

• Креатор на темата Креатор на темата adolfo
  • Време на започнување Време на започнување
Мееех Господ заебете го веќе....кога не се појави тој некаде 6та, 7ма сезона кога сите го чекаа, а они тераа глупости со Левијатани и тоа девојчето Лилит или како и да се викаше, сега мајка бара да го вметнуваат и него.

Мееех Господ заебете го веќе....кога не се појави тој некаде 6та, 7ма сезона кога сите го чекаа, а они тераа глупости со Левијатани и тоа девојчето Лилит или како и да се викаше, сега мајка бара да го вметнуваат и него.
И јас ја следам редовно серијата, Чак е Господ, веќе се појави ...

200 kata ja gledafte?

Gospode bozhe, 3 pati ja izgledav Jensen kako odi od sezona u sezona mi e se poubaf I pozgoden..
Baj d vej se iznasmeav so teatarskata pretstava :icon_lol:

Епизодава врв (y) Ја опишување серијава и како ние како фанови се чувствуваме за нејзе од А до Ш. Океј е чим и авторите знаат дека напнуваат со глупите стории :D

Повеќето имаат негативни впечатоци, ама јас мислам дека одамна не е имало епизода како оваа последната што се гледа во еден здив, и која те тера да ја изгледаш уште еднаш ...

Аууу Амајлијата си ја врати дин....незнам зашто ама осеќам дека ќе видиме кој е господ сезонава.....иначе thumbs up за епизодава...[DOUBLEPOST=1416182995][/DOUBLEPOST]

Излезе нова епизода од новава сезона?
Ја уште не сум ја изгледал деветта. Сум пропуштил нешто битно или се вклопува во сивилото со претходните сезони. Ако не е ништо посебно дајте на кратко во спојлер што се дешавало за да си почнам директно со десетта. :D

Не можев а да не забележам дека Смртта во серијава обожава да јаде брза и нездрава храна, нешто слично како Смртта во кампањата на владава... :icon_lol:

1507807_495892477228621_5814498989542706745_n.jpg

:D
Сезонава има некоја приказна? :vrtioci:

Fan Fiction најјака епизода од цела серија :D Mе изнасмеа цела епизода и ме расплака на крај со Carry On песната. Сакам повеќе такви!

Последната епизода малку логички беше тапа. Се гледа дека со сила мораа да направат да „изгуби контрола“. Можеше да се одбегне, да сакаа така нели....
Кој ќе чека сеа скоро цел месец? :nesumjas:

Се сеќавате на времето кога серијава имаше приказна и беше интересна за гледање?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom