Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ми беше страв да ја играм Бенфика,си викам заебана е,ја бришам Бенфика и ја додавам ебаната Рома,посигурно е Рома дупла шанса,еве ти сега,тиквар еден....
А добитен ќе бев,е па арно ти се прај копук еден,кога играш дупли шанси....:bravobe:
Сто пати имам речено,не играј дупли шанси и пак иста грешка,сам си бегам од среќата...
Умрена екипа овие Рома,по,по....
10912404_10204129904542687_1739379379_o.jpg
А замисли да не си играл дупла шанса ? :D

Јувентус-2 и 2-3
Барселона-1-1и3+
17 коеф
Уплата:150
Добивка:2550

Следно што ке типуваш прво пиши тука :D
Шо да пишам брат, се што си мислев искочи реално, ова беше одиграно од очај, за да направам над 2 квота. На Фенер денеска можев животот да го ставам, ама јебига со 1.20 шо да праам, треба 500 000 да му стаам за да има некоја смисла.
Фенер, Вавринка, Реал, Интер 1х и овие смрдлињава ги имав.

Шо да пишам брат, се што си мислев искочи реално, ова беше одиграно од очај, за да направам над 2 квота. На Фенер денеска можев животот да го ставам, ама јебига со 1.20 шо да праам, треба 500 000 да му стаам за да има некоја смисла.
Фенер, Вавринка, Реал, Интер 1х и овие смрдлињава ги имав.
Да го стаеше животот за ианет на тебе немаше да испадне па сега немаше ни да пишуваш тука :D

Јa сум ти бaткa oд oние штo дo пoследен мoмент се думaaт дaли дa изигрaaт 1 или т1 и 2 или т2 и увек прaвaм пoгрешен избoр :tapp:
А ваљда и од оние што се думаат 3+ или ГГ3+ и си викаат "Ајде ако е 3+ ќе дадат и двете екипи гол а поголема е квотатa" и завршува 7-0 со 5 промашени пенали за гостите.

Јa сум ти бaткa oд oние штo дo пoследен мoмент се думaaт дaли дa изигрaaт 1 или т1 и 2 или т2 и увек прaвaм пoгрешен избoр :tapp:
Сеа ја да ти кажам место да играш т1 пиши ја 1. :D
Не е работата тоа, секој си има свој начин на играње. Ај ти кажи ми веруваше дека денес нема Јунајтед да даде гол? Дешава се јебеш га.

Jas gi pisam t2- oni kako kineskite po 25 vo cetvrtina davat em gosti em 3.40 koff za 2ka :tapp:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom